Jeg blir så provosert!

Av alle fordommene mot unge gravide/mødre!  jeg forstår meg virkelig ikke på folk i det hele tatt..
Nå er det snakk om penger og utanning IGJEN! -.-

Og hva vil du si til datteren din om 15 år, når hun spør om å få penger til den kule buksa som ?alle? andre har, selv om den koster 900,-? At hun ikke kan få den fordi du ikke har råd? Tenk litt lenger, det kan være på grunn av den buksa at datteren din ikke fikk være med de ?kule? og gradvis ble mer og mer innesluttet ? hvor hun tilslutt ikke lenger hadde noen venner? Hvis du bare hadde fullført videregående og tatt høyere utdanning ville du vært i stand til å gi barnet ditt ALT det trenger, og vell så det. Men dessverre så er det ytterst får, kanskje ingen unge mødre som stiller sterkt i denne gruppa.

Dette er noe av det dummeste jeg har hørt på lang tid!
Vi unge blir tydeligvis dårlige foreldre for at vi ikke har råd eller rett og slett ikke vil kjøpe den buksa til ungen våres!
Som jeg skrev som svar til denne komentaren ;

altså det eneste du kommer med komentarer om er '' DEN KULE BUKSA''! jeg synes det bare er kvalmt og høre på, rett og slett!
Om mitt barn hadde kommet og spurt om den buksa til nesten 1000 kr bare for at alle andre har sann, så hadde jeg sakt nei! og satt ned foten! det blir for dumt og gå ut med dyre dommer for at mitt barn skulle ''bli med i gjengen'' og henge med de ''kule''.. det kommer mitt barn til og lære fra første stund at bare for at du har dyre klær blir du ikke kulere og får bedre venner! Det er faktisk de som er de ''kule'' som ikke er ordentlige venner! som du sier selv ; at de må ha klær til 1000 kr plagget for og bli venn med de, hvor fjærnt høres ikke det ut?! så nei, jeg kommer ikke til og gi mitt barn det bare for at han/hu skal bli en av de kule! uansett hvor mye penger jeg har, da setter jg virkelig foten ned! mitt barn skal ikke vokse opp som en bortskjemt primadonna som skal ha alt det alle andre har! Sann er det bare, og det er jeg sikker på at mange andre mener også!


Som skrevet der, jeg kommer til og lære ungen min fra dag en at han ikke trenger dyre klær for og få venner, da er de nemmelig ikke ekte venner! Det er de ekte vennene som tar folk som de er, uansett utseende og klær!
Uansett om jeg blir milionær så kommer jeg ikke til og gjøre det en gang, jeg vil at mitt barn skal ha ekte venner som ikke tenker på klær og andre ting..

Hva mener dere om dette?

46 kommentarer

Gry Eline

05.aug.2009 kl.20:49

ENIG :) herregud var teit eksempel det den kommentaren var :p akkurat som noen bryr seg om at du kanskje ikke kan gi ungen din en bukse til 1000 kr fordi du ble gravid ung . Mye rare folk her i verden as!
hehe ja, veit! x) blir så skuffa over sanne mennesker som kommer med sanne dårlige argumenter, for og rakke ned på oss unge mødre! hadde hu bare kommet på noe LITT bedre enn ei bukse for at ungen skal bli en av de kule! haahh, nei off er så tragisk :P

vanja

05.aug.2009 kl.23:05

Helt enig. Har hørt den der mange ganger jeg også, men tror ikke folk tenker overat vi kan få en utdanning fordi. Jeg skal gå 2.året jeg nå, jeg vil ikke ha friår, så jeg fortsetter - er hjemme i to måneder og starter på igjen - og da får Kimpappa-permisjon og kan ta vare på babyen. Det er faktisk nesten INGEN som tenker over dette når de sitter å sier/skriver slike ting. Blir nesten forbanna på slike folk som ikke kan holde kjeft om noe de faktisk ikke har noe med å gjøre.

Heidi-Marie

05.aug.2009 kl.23:39

Er så enig! Jeg har aldri fått de dyreste klærne/skoene/tingene, og jeg har klart meg helt fint på det! Jeg ser gamle klassevenner som pleide å få alt de ville og var de kuleste hele tiden, og de er ikke i nærheten av et liv som er mye å skryte av. De henger igjen på universitetene, sitter i kassa på rimi, har ikke spesielt mange som bryr seg om dem, rundt seg. Fordi foreldrene var mer opptatt av å gi dem de dyreste tingene så de skulle se kule ut enn å være der for ungene og lære dem hvordan livet kan leves i stedet. Og en annen ting.. Jeg har ETT par med skikkelig dyre bukser som jeg kjøpte fordi jeg ble lurt av prisen. De kosta 800, og hadde et medfølgende belte til 400, som jeg da fikk beskjed om at var prisen på buksa. Lang historie, men det er ikke poenget. Poenget er at det er det eneste virkelig dyre plagget jeg har og ingen har kommentert det eller brydd seg om det. Derimot har jeg et annet par med bukser som jeg fikk på salg til 150,- som de aller fleste vennene mine synes er drit fine.. Så hva faen skal man med dyre klær uansett???Det er godt å se at du ikke lar deg knekke, Sillie! Folk har fordommer som bare helvette, men du står i mot likevel. Det er bra! Viser karakterstyrke og beviser at du faktisk har nok vett og nok ståpåvilje, kjærlighet og andre egenskaper som trengs for å oppdra en unge. Stå på!

Sillie-Therese UngOgGravid

05.aug.2009 kl.23:51

Vanjaa; nei, de greier liksom ikke og se mellom fingrene, enkelte folk er trangsynte! ja jeg skal selv gå frem til desember også permiterer jeg meg da, pga han lille kommer jo i januar, og da blir det til at jeg må bagynne på skolen igjen januar 2011 for og ta igjen det siste halvåret, for er ikke vits og begynne med en gang etter fødselen igjen pga mens jeg er hjemme med babyen så går jeg glipp av de viktigste prøvene det året, og det er ikke mulighet for og ta de hjemme, så blir jobbing på meg i litt over 1 år og det er jo bedre enn ingenting :)) Så jeg skjønner ikke hvorfor de kommer med så mange stygge komentarer! vi kan vis vi vill! Ja, ikke sant! du har jo alt fint planlagt og greier, jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke kan se på det bra'e som vi har planlagt i stede for og BARE fokusere på at vi er så forbanna unge!!!! herregud kjenner hormonene sprenger snart! haha Nei, de tenker ikke på det for de er så trangsynte! ja, de kan heller sjekke opp fakta eller bedre; spørre oss hva vi har tenkt til og gjøre! i stede for og komme med nedlatende og stygge komentarer!! :sur:
Heidi der har vi fått bevist at de dyre buksene er VELDIG dumme og kjøpe til ungen sin! synes så synd på de som har fått alt på gull fat fra de kunne snakke! Ja ikke sant! det er akkurat det, at de buksene til 150 kr er like pene som de til 1000 kr, om ikke penere i ditt tilfelle! så hvorfor ikke kjøpe masse som er billig for da får man jo enda mer for pengene PLUSS at de plaggene er jo penere å! Åh ble så glad for den komentaren der jeg Heidi! :D du fikk liksom besvist det så utrolig bra at det ikke lønner seg og kjøpe dyre tingen! Så herlig du er, Heidi! nå begynner det pokker i meg og renne noen tårer her altså, haha ( er så følsom for tiden vettu, alle dem hormonene som kommer under graviditeten som lurer seg frem!)Du er virkelig god! du får liksom sakt det også uten og nøle! Må bare si at du er et godt eksempel på hvordan jeg vil at min unge skal være, god og omteksom! tusen takk for gode ord Heidi!Og foresten, håper ting har blitt bedre med deg, så du kan leve livet uten bekymriger!

06.aug.2009 kl.00:44

Helt enig med deg i det. Vi unge mødre har så mange fordeler som de "ELDRE" ikke har.

Ester

06.aug.2009 kl.13:05

Jeg er enig med deg, jeg leste inn legget og det hun 15 år gamle jenta hadde skrevet og jeg vart sjokkert. Jeg er 14 selv og kjøper klær fra 200 til max 600 kr og jeg har ikke noe problem me mitt sosealliv . jeg har kjæreste og mange mange venner- Min familie har jo råd til akkuratt det vi ha lyst til men det er ikke dermed sagt at jeg skal få en bukse til 900 kr . Jeg hadde alldri fått så mye penger for og bare kjøpe meg en bukse ; o Du får ikke venner for penger ..

Nora- 19 år og mamma til TO!!

06.aug.2009 kl.17:16

Hei Sillie :) Måtte jo innom å besøke bloggen din. Det er Nora fra "krigen" om denne saken :P Heheh. Du kjenner mitt ståsted, og det er bra du er enig i meg. Vi skal ikke gjøre ungene våre til noen bortskjemte drittunger som tror de kan få alt de peker på. De har det like bra i en bukse til 200 kr likevell :)Og en ting til, det virker jo som om vi vil bli på stedet vil med alderen vår, vi vokser jo i takt med barna vi og. Og når ungen er 15 eller når ungen skal begynne på skolen, da har vi kanskje den aller beste jobben og en super lønn, vi trenger da ikke ta sorgene på forskudd :) Vi må nyte det gode livet som vi har, som ingen andre forstår hvor fantastisk er. Vi skal bevise for samfunnet hvor duglige vi er, for ikke søren om vi skal bli trokket ned på lenger.Du har en kjempe fin blogg, og du har nå, gjennom denne debatten gitt meg et godt inntrykk på at du kommer til å bli en fantastisk mor, du vet at det gjelder om omsorg og kjærlighet, ikke penger. Kommer til å følge med på bloggen din, og venter i spenning til å bli pressentert for det lille nurket :) Masse lykke til. Her er linken til krigen om noen vil sjekke den ut ;)http://stinect.blogg.no/1249313037_unge_mdre_og_abort.html

Nora- 19 år og mamma til TO!!

06.aug.2009 kl.17:20

Klarte å prestere i å skrive feil bloggadresse, over hodet ikke spør hvordan jeg klarte det:P Her er vertfall den rette: noraslilleverden.blogg.no ;)

Nora- 19 år og mamma til TO!!

06.aug.2009 kl.17:20

Klarte å prestere i å skrive feil bloggadresse, over hodet ikke spør hvordan jeg klarte det:P Her er vertfall den rette: noraslilleverden.blogg.no ;)
Hei Nora! :) hehe koselig at du tok en titt!:DNei det skal ikke, ungene våre skal bli takknemlige og snille barn og ikke noen frekke drittunger med nesa i sky som får alt på gull fat! Jepp, på HM er det like pene klær som i den butikken der alt koster over 1000 lappen!Ja det er sant! :) hvem vet kansje en av oss ender opp som en høytprioritert advokat en gang hihi.. :)Ja, vi får bite i det sure eple og gå i mot flommen, og bevise at vi faktisk har bein i nesa vi å! heheTusen takk for fine ord! ja jeg prøver og gjøre mitt beste for at mitt barn skal få en fin oppvekst med foreldre med noe vett i mellom øra hihi.. Og dem barna dine er kjempe heldige! du virker som en ordentlig mamma :D Jeg skal følge bloggen din videre også, ingen ting er bedre enn og lese andre gravid og mamma blogger! :) hihi
Ester; sant, eneste vennene man får er de falske.. og de har man ikke lenge! ja like pene de klæra som koster 200 kr :)jeg har heller ikke hatt noe problemer med venner, jeg har verdens BESTE venner man kan få! de er venner som man kan gråte med, krangle med, og le med uten att de vender ryggen! og jeg har masse klær fra HM, for jo billigere det er jo mer får man for pengene :) hihiså du har helt rett :)

Nora- 19 år og mamma til TO!!

06.aug.2009 kl.18:27

Ja, hvem vet :) Vi har like stor sjanse som alle andre, selv om vi er mammaer. Vi har bare en ekstra gode vi da :DHelt sant, jeg biter gledelig i det sure eplet for å bevise det:)Hihi, smart ;) Tusen takk for det :) Lille nurket er heldig som valgte deg og :DNei, det er farlig. En blogg, og du er HEKTA :P
Jepp! :D en mye bedre gode! hihija da er vi 2, for er så lei den der ned tråkkinga av unge som skal eller har barn! at de ikke går lei? hmmmthihi :D Haha jeg vet! lurer på hvor mange blogger jeg er inne på hver dag jeg ;O har blitt hekta på så mange blogger at det bagynner og bli skummelt haha, men det får gå! :D

Nora

06.aug.2009 kl.18:35

Ja, at de ikke gjør det. Men tror mange bare er sjalu og jeg da :P hehe. Jeg og, og er ikke alltid jeg har tid å være innpå heller, så da er det nesten kriiise :P Må innom når ungene har lagt seg for å sjekke :P Christian kaller meg avhengig og mener jeg snart må på avvenningskurs :P Men jeg vil uansett innom, det er så koselig :D
Ja, 90% av de er grønne av missunnelse! for ikke bare innrømme og si at, nei sorry er så missunelig på deg jeg? men nei da, de skal slenge drit i stede, hurra! heheHaha, da er vi 2 :P haha.. ja skulle nesten vært sann kurs, for det er skummelt avhengighets skapende! hehe

Nora

06.aug.2009 kl.18:42

Akkurat :) Mye kjekkere å prøve å ødelegge andres lykke vet du, sånn er det og sånn vil det nok desverre alltid være.Haha :P jepp. Godt jeg ikke er alene :P
ja, uheldigvis =/ men men, får håpe de får opp øynene en dag :)haha :p så vi er nok 2 om den der! er helt sikkert fler i ''klubben'' også haha :P

Elise

06.aug.2009 kl.19:11

det jeg tenkte på når jeg leste dette var at, når ongen min vil ha en bokse til 900kr så er den vell godt over 15 år, og på 15 år har vell de fleste unge mødre tatt utdanningen sin, og fått seg ordentlig jobb?..Jeg trur de ser på unge mødre som inkompente når det gjelder absolutt ALT!ikke kan vi ta vare på et barn, ikke kan vi forsørge det osv.men de ser ikje framover, etter jeg skal fullføre vgs, så jeg kan gi mitt barn den han/ hun trenger. ikke for å skjemme han/hun bort.
jepp det er akkurat det! de fleste trenger ca 3-5 år på seg for og bli helt ferdig med skole tiden og lære tiden, så kan de gå ut i jobb med fast mnd inntekt..Ja, vi er tydelig vis stokk tette i følge noen! blir så irritert!vi får til og med en fin ordning nå som vi ikke har jobb også, så hva klager de etter?! off..Ja vi greier det nå også :) jeg får penger fra nav og lånekassen.. det kan du også få ( vis du ikke viste det, hehe), vi kan få penger opp til 41 uker trur jeg det er + penger fra nav, så skjnner ikke hva de klager etter..bare vent en dag skjønner de at de har drete seg loddrett ut, men grunnen til at de kommer med slike useriøse ting er pga de ikke vet NOEN ting! de sjekker ikke fakta før de skriver.. skulle bare ønske de gjorde det hehe :P

Katja :)

06.aug.2009 kl.19:48

Herregud! Er det virkelig noen som har lagt igjen en slik kommentar på bloggen din? Det er bevist av forskere at unge mødre gjør det bedre i rollen enn de som blir mor u godt voksen alder - de aldre har opplevd mer og haver derfor oftere i deprisjon under fødslen og i fødselsdeprisjon etter fødslen. Jeg kan komme med gode eksempler på unge mødere som lever et "luxus" liv, selv om ikke utdanningen er i boks; http://kristinemossing.blogg.no/ og http://mammasilje.blogg.no/Kom forresten over en kjempe søt nettside: www.kidsa.no
Nei var ikke her inne er inne på en diskusjon på en annen blogg,men det var ganske rettet mot min komentar som jeg komenterte der http://stinect.blogg.no/1249313037_unge_mdre_og_abort.html?c=1249479618807 der har du diskusjonen :)ja ikke sant,der har man det svart på hvit! Men enkelte personer er så trangsynte fortiden at det er helt sinnsykt! alt er tydelig missunnelse, og jeg skjønner de jeg, for de som skriver sygge komentarer osv de var i 30 åra når de fikk første barn, og de angrer vell på at de ikke fikk det tidligere, men at det skal gå utover oss er jo helt sykt!ja, de er gode eksempler på at det fakisk går ann og unne seg masse mens man har en liten en! så jeg skjønner ikke hvorfor folk skal være så fordomsfulle, men men sann er verden:Ptusen takk hihi :)

livetsomungmor

06.aug.2009 kl.22:10

Vet nøyaktig hva du mener snuppa. Jeg skal love deg at de folka som sier sånne ting slutter så fort du blir mamma. Ihverfall sånn med meg :/Du må bare ikke bry deg for det meste er pga sjalusi:)sv: Bare koselig:*Klem:*

NCE

06.aug.2009 kl.22:38

Det vil jo egentelig bare si at du ikke kan skjemme bort ungen din da.Og det vil jeg si er en bra ting !vil bare si , utrolig bra blogg! Jeg er utrolig glad for at unge gravide viserseg frem og er stolt av det ! Jeg hadde aldri hatt noe imot å vært gravid nå.Stå på ! Lykke til med babyen , og med fremtiden ^^
ninace; ja, jeg synes det er en bra ting selv jeg, for da får de jo mer respekt for deg også :)tusen takk for det:D
Bra de slutter da iallefall da, men forstatt så teit at de sier sanne tingen men men, sann er nå livet haha :Pja jeg veit, er så mye sjalusi der ute atter man kan bli gal ;Oklem til deg søta;*

nina christine enger

07.aug.2009 kl.11:38

Hehe, ja helt enig! Mine foreldre har penger så det holder, men jeg fårfortsatt ikke alt jeg vil ha, jeg må jobbe om det er noe jeg virkelig vil ha.Jeg tror virkelig du kommer til å bli en flott mamma ! : ) klem til deg og ;*

Sillie-Therese UngOgGravid

07.aug.2009 kl.16:11

Nina; Ja er sann det skal være at man må gjøre seg fortjent til pengene man skal få, for ellers lærer man ikke at penger ikke vokser på trær! hehe.. Tusen takk for det! :D

Luna

07.aug.2009 kl.20:02

åhhh gud jeg digger tilbakemeldingen din!!!!jeg er snart 2 barnsmor i en alder av 22 år... og jeg blir ikke en dårligere mor av at de arver litt klær i ny og ne...de kommer til å få en del nytt av oss også selfølgelig, men ikke en bukse til 1000-lappen nei!

Monica

07.aug.2009 kl.22:41

Veldig bra skrevet tilbake ! :) virker som du kommer til å bli en god mor.

Sillie-Therese UngOgGravid

08.aug.2009 kl.11:12

Luna; hehe takk! :)Ja ungen min har alerede fått masse klær i arv, jeg synes det bare er moro jeg :) ja, han skal få masse av oss også, men man sparer veldig mye på og få ting av familie osv :) så det er ganske smart og arve :) Nei! da setter jeg foten ned selv, ikke pokker om ungen min skal bli en av de med bare merke klær i skapet som alt koster over 1000 lappen! Bra vi er enige! :D

Sillie-Therese UngOgGravid

08.aug.2009 kl.11:13

monica ; tusen takk :)

Aurora

09.aug.2009 kl.00:17

Heh, må nesten le litt jeg nå! Jeg er ferdig utdannet når jeg er 23! Da spør han ikke om noen bukse til 900 kr da vettu,han er 5 blir 6 år han da:-P (sønnen min)En annen ting jeg vil si er at barn skal da ikke bli utestengt pga klær! Hva slags idiot skrev den kommentaren? Hele den greia med ''buksa'' har litt med oppdragelse og gjøre, hvis ungen din kommer og griner seg til en bukse som er dyr og du gir det til han/henne vil jo det føre til at ungen vet at dette virker for å få det den vil ha, så teit altså.. Det verste av alt er at det er slik mange 'modne' mødre holder på. Uansett hadde personen brukt fotballtrening som eksempel hadde jeg skjønt greia, men som sagt jeg er ferdig utdannet til sønnen min kan begynne på fotball så jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt jeg. Har det bra økonomisk nå også vi. BAre drit langt i alt som heter fordommer for unge mødre, jeg bryr meg ikke om det lenger jeg - og jeg har det MYE bedre :-) Lykke til med graviditeten!
jeg veit :p er helt teit det hu skrev der, men hu skrev jo selv i innlegget på en komentar at pappaen hennes hadde masse penger da, så det viser jo bare hvor lavmål pappaen hennes er! For hu har det tydelig vis slik hjemme at hu får dyre dommer før og passe inn i den ''kule'' gjengen.. var inne på en annen blogg http://stinect.blogg.no/1249313037_unge_mdre_og_abort.html?c=1249479618807 det er linken.. Det jeg synes er helt greit at ungen får litt mer dyrere klær når det gjelder ball, eller kansje brylupp til noen i slekta o.l for ballet skjer jo bare en gang i livet så da syens jeg det er helt greit og gi barnet litt extra til en fin kjole og oppsett av håret osv, men ikke til hverdags!! Jeg er jo ferdig med alt som heter skole og lære tiden når jeg er 19 og da er ungen min 2 år, så får for guds skyld ikke håpe han begynner da haha :PJa, jeg bryr meg ikke noe særlig ville bare høre meningene til dere lesere på den komentaren jeg fikk, for den var i det drøyeste laget! haha :p Men det er bra at du har det bra med økonomien nå, et godt eksempel på at man kan ha det fint på alle mulige måter selvom man er yngre!! :) hihi.. Tusen hjertelig takk! :D

Aurora

09.aug.2009 kl.09:01

Ja,ikke sant. Gutten din går jo i barnehage når du er lærling :-) Jeg har skal ha et fri år nå,så skal jeg fortsette til neste høst. Så at alle unge medd barn sitter som noen fattige folk i en muggla leilighet og ikke har råd til noe ''fint'' til barnet sitt er jo bare tull :-) De fleste unge mødre tar en utdanning,så det hun skrev var sinsykt teit. Hun burde skamme seg!

Henriette

09.aug.2009 kl.17:38

Herregud, den kommentaren der er noe av det teiteste jeg har hørt : PJeg fikk da heller ikke bukser til 1000kr når jeg var 15 , men jeg ble da ikke noe mobbeoffer på grunn av det x D haha. så utrolig teit sagt.
Aurora; ja, får da ikke håpe han begynner da for da trur jeg nesten det er den siste ungen jeg kommer til og få vis de begynner så tidlig *ler*Ja det er tull, vi kan få det like så fint vi som de eldre, bare vi vill! :D Ja, hu vet nok ikke så mye om ting trur jeg, jeg trur hu bare har en ganske så vill fantasi heheh :P
henriette; hehe ja, ganske uta det blå den komentaren der ja:p hehe nei, jeg ble heller ikke det hehe.. ja er det rareste jeg noen gang har hørt om unge mødre iallefall hehe

Camilla

11.aug.2009 kl.22:48

Jeg blir så provosert av de fordommene , at det går ann.Jeg ble gravid når jeg var 16 og fikk datteren min da jeg var 17, så jeg gikk aldri på videregående.Men det betyr da ikke at jeg ikke kan gi barnet mitt det det trenger for jeg har da jobb ( ja selv uten utdanning , tenk det:)leilighet og faren hennes går det ikke ann å sette ord på for han er helt fantastisk. Jeg føler ikke noe behov for å gjøre datteren min til en bortkjemt drittunge og kommer heller ikke til å gjøre det heller.Med tanke på måten det ble skrevet på så er det vel sikkert en misunnelig fjortiss som har skrevet det uansett.Det er krevende ,men det klarer du fint.Lykke til:)!Hilsen en (u)utdannet jente på 18 år med barn.

Line

11.aug.2009 kl.23:11

Hahah,ler...At det går an å si noe sånt?! Må da gå en å se lengre enn de kule buksene :)

Sillie-Therese UngOgGravid

12.aug.2009 kl.21:01

Camilla; Ja, ungen får det like fint selvom man ikke har utanning når ungen kommer, det er mulig og ta igjen når som helst uansett, så skjønner ikke hvorfor folk stresser og spørr så mye med det om skole osv, for vi blir jo ferdig en gang uansett men ikke likt som de jevnaldrene! Men det har jo blitt folk av de barna som har foreldre som ikke er utannet, så skjønner ikke helt problemet til noen! heheJa er nok ei litta bortskjemt fortiss for skrev detta ja! hehe..Jepp, vis man vil så får man det til! :D

Camilla

13.aug.2009 kl.12:38

Jada ikke bry deg noe om det.Vi har de som ikke klarer det , MEN vi har også de som klarer det.Det er som du sier , hvis man vil får man det til.Utdanning kan man alltids ta siden , folk har tydeligvis ikke hørt om kveldsskoler/kurs. Sikkert noe fjernt nytt for dem.Du blir nok en flink mamma , stå på:)
Jepp det er sant..hehe, ja trur de fleste henger etter i tid jeg altså haha :PTusen takk! :)

Hayley

10.okt.2009 kl.03:18

Synes det blir for dumt av folk å si til noen " Du er ikke gammel nok til å få barn. Tenk på alt du går glipp av og alt ansvaret som følger med et barn " Det handler ikke om å være gammel nok, det handler om å være moden nok. Og om man har lyst på barn i ung alder kan jo folk skjønne at det er fordi vedkommende ikke føler hun går glipp av noe!

gravidogung.blogg.no

26.mai.2010 kl.17:59

Vil bare først si at jeg kom inn på din blogg egentlig med en feil,

for jeg trodde jeg gikk inn på min så skreiv jeg orda i feil rekkefølge :p

Hehe :) Men nå har jeg satt meg ned for å lese hele bloggen din, så leste jeg det her innlegget.

Vet du hva, jeg blir så irritert ! Jeg venter i ca desember, og er 16 år.

Det er ingenting galt med å være 16 og mamma !

Det er da en grunn til at kroppene får mensen ?

For at disse nydelige nurkene skal bli skapt !

Mora mi er 40, og kan for det om ikke kjøpe meg en kjempe dyr, "kul" bukse !

Alderen har ingenting å si, og de her som kritiserer det å være ung mor

har rett og slett bare veldig lite og gjøre mener nå jeg !

Skaff dere heller ett liv folk :D

Herregud altså .. Det er kvalmende :S

Skriv en ny kommentar

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits