1 skole dag i morgen! :D

I morgen er det første skole dag da, blir moro og begynne igjen.. Må innrmme at jeg har savnet og stå på kjøkkenet og tulle med de andre i klassen og ha latter kramper vær dag  pga kose folk i klassen.. Dumt vi ikke får velge 5-6 stk som kan være med vidre til 2 vg!
skulle ønske det var sann for er visse personer som jeg VILL ha i klassen min!
Dere vet hvem dere er!:)
Selvom jeg har hatt heftige diskusjoner med en av de personene så likte jeg og ha han i klassen min, for det er så moro og diskutere med han, for man vinner alltid! :D haha neida skal ikke være slem! (vil ikke nevne navn, for kansje han ikke vil ha sitt navn her, men de som kjenner meg irl vet godt hvem jeg mener:P )

Også vil jeg komme i klassen med min bestevenn, Helene!
haha vi HATA hverandre før og da mener jeg HATA, med stor H haha x)
Men brått havnet vi i samme klasse, og etter det har vi vært bestevenner siden dag 1! Folk trur vi har vært venner siden barndommen, pga vi er så like på mange måter, vi sier ting likt, vi mener likt, vi oppfører oss lik.. ja og alt det der, er sykt og tenke på :p Men vi har faktisk bare kjent hverandre i et år nå! :O selvom det føles som hele livet!
dsc00382

Helene og meg for snart et år siden, det her var noen få dager etter at vi traff hverandre og vi var alerede perlevenner! haha<3 ;*^

jeee

Meg og Helene :D<3


Men nå er det natta orker ikke være så ille trøtt i morgen, skal møte Helene i byen fr skolen også, og vis pengene har kommet inn blir det nok en kaffe og litt foor før vi drar :)

Kisses ;*

6 kommentarer

Nora og Marius <3

17.aug.2009 kl.23:50

Lykke til imorgen da :)

livetsomungmor

18.aug.2009 kl.00:28

Så fine bilder. DU må ha lykke til på skolen i morgen og ta det rolig da hehe. Du er heldig som går på skole nå, vil så gjerne begynne selv hehe. Håper du vil trives da så må du blogge om den første dagen :)Sv: Er mange ganger det er godt å få grinet ut en del. Hvis du hadde vært i min sivasjon så hadde du klart det. Vi mennesker klarer det mest utrolige i vanskelige sitvasjoner. Vi må bare innse selv at livet er sånn og vi må bare takle det mest mulig bra. Er ikke lett, men jeg klarer meg jo akkurat som deg :):)

livetsomungmor

18.aug.2009 kl.00:30

sv: Ja det er sånne negler. Njaaa det er ganske enkelt, men må ikke ta på for mye lim. Da blir det ikke fint hehe:P

livetsomungmor

18.aug.2009 kl.00:31

sv: AAAH. At det går ann, men du får bare leite videre da. Hun må jo ikke gi falske forhåpninger, men men noe folk ser ikke helt hva de sier. Uff...Noe så slitsomt da:O
Tusen takk :D ja jeg skjønner at du vill begynne nå selv! jeg gleda meg ille jeg! men du har jo en liten pjokk du må ta vare på! :D du begynner vel til neste år du vel? :) jepp har lagt ut et innlegg nu:)ja noen ganger er det best og bare grine og grine, men er slitsomt i lengden for man ''faller'' lenger og lenger ned føler jeg, så jeg bare prver og være så sterk som mulig og bare komme meg igjenom det og det fungerte gett! :D ja ser ut som du har greid og takle det veldig bra i allefall! og det er kjempe godt gjort!
ja vi leter og leter hehe :P men vi tenkte og sprørre sosialen om de kan finne en til oss, for vi har vært på KJEMPE mange visninger og alle har vi fått nei av og jeg begynner og bli så lei av og få nei hele tiden, vil liksom slå meg til ro og slutte og stresse så veldig! :O

Skriv en ny kommentar

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits