Første skole dagen unnagjort..

Dette blir ikke så altfor lang for jeg er nemmelig ikke frisk.. Så det blir bare et lite innlegg om hvordan dagen var :)
og det blir ikke noen bilder eller noe i dette innlegget, har ingen nye bilder så får bare ha et kjedelig innlegg nå :p men dere overlever vell! :D


Møtte opp på skolen en time før vel? Gikk bare og surra litt rundt og traff igjen mange gode  folk som jeg ikke har sett siden siste dag på skolen.. så moro og se de igjen :)
Jeg skal altså gå kokk og servitør, men jeg skal bytte til matfag.. Går man kokk og servitør kan man bli ; Resturant kokk, servit og instutisjons kokk.. Jeg trudde det var det jeg ville, men til morgen i dag gikk det opp et lyst om at jeg trur jeg valgte feil.. Så blir til at jeg preker med de i morgen så jeg får bytta over :)

Om man går matfag kan man bli; Baker, konditor, pølsemaker, kjøttskjærer, jobbe med fisk og skjømat, og man kan gå idustriell mat produksjon ( da kan man jobbe på freia,stabburet, og andre store kjente steder som lager tingen som er ferdige produkter, som syltetøy , godteri, nøtter, pizza.. Er som regel maskiner som fikser det meste)

Så jeg skal bytte til det for det er flere retninger man kan gå, og jeg føler at det passer bedre til meg..

Ogjo så er det klassen min da.. -.- Takk og adjø!!!!! sorry meg, men den klassen ville jeg ikke i.. Som jeg husker nå er det ei jeg kjenner ganske godt som kom i klassen min, som jeg selvfølgelig vil ha i klassen min..
Husker ikke helt alle som kom i klassen, men de andre jeg husker vil jeg aldeles ikke gå i klassen til! og det av GODE grunner!

Men ellers så var det en kjempe koselig første skole dag, etter skolen dro jeg, Helene, Anette og Maddelen på Labguette og spise og koste oss :)  men nå må jeg bare legge meg er helt slått ut =/  kommer nok et innlegg i morgen også håper jeg er bedre da, for vil være på skolen uten og være dårlig!!

kisses;*

7 kommentarer

Victoria - Bor i Spania

18.aug.2009 kl.22:34

God bedring :)

livetsomungmor

18.aug.2009 kl.23:40

Bra at du synes det var en koselig dag. Er ikke alltid lett å begynne i en ny klasse + valget man har tatt der.Du må ha god bedring da vennen og bli frisk. Håper det ikke er svineinfluensa. Nei uff skal ikke skremme deg :Psv: Det er ikke farlig, men veldig irriterenes. Dette har jeg hatt tidligere og da var det jernmangel. Jeg går på de tabelettene nå, men jeg har det samme altså. Tror jeg skal til legen en liten tur altså:/Klemklem

livetsomungmor

18.aug.2009 kl.23:41

sv:Ja jeg skala gå neste år. Jeg har en liten tass ja som trenger meg hele tiden hehe:)Det er bra:)

christine

19.aug.2009 kl.00:30

heihei! ja de har jeg fortsatt :)

Linn

19.aug.2009 kl.16:44

Sv: Takk! :)

Sillie-Therese UngOgGravid

20.aug.2009 kl.11:19

victoria;takk takk :)

Sillie-Therese UngOgGravid

20.aug.2009 kl.11:22

hihi :) skulle ønske vi kunne ha en samme klassen som i 1 vg hadde vært mye bedre hehe... har blitt litt bedre nå..heldigvis :) hihi Nei måtte på legevakten i går for var piss dårlig, men det var heldig vis ikke svineinfulensa!! takk gud :p de fant ikke ut hva det var da, men skulle komme tilbake om det ble værre..off ja! ta deg en tur til legen for kan ikke være bra og gå rundt og være sann uggen hele tiden, må være veldig slitsomt og vemmelig =/klem klem ;*

Skriv en ny kommentar

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits