Blogg

Her har dere Daniel Leander! jeg er verdens stolteste :)

Jeg har blitt mamma!
Han kom til verden kl 23.27 i går kveld..Han veide 1783 gram, 40 cm lang og 29 cm rundt hodet, han er kjempe pen! helt perfekt..
Han greier så og si alt selv, noe som er veldig bra siden han er født for tidlig, han kan snart komme ut av kuvøsa regner de med, og alle prøver og tester er helt fine på han! som legen sa det er en helt perfekt baby! Han trenger bare hjelp til og spise pga han har ikke lært seg suge øvelser enda, så han får mat igjenom en ledning i munnen

Han er vist helt lik meg, men greier ikke se sant noe jeg heheh.. kanskje jeg ser det etter hvert..pb050099

Han elsker og sutte på hånda si<3


pb050095
Herligheten selv ;* gull gutten min!

dsc00203

pb050100

Jeg elsker deg, Daniel!


Og grunnen til at veene begynte så lenge før tiden er det ingen som veit, jeg har ikke tatt vaksinen for jeg var skeptisk.. Og jeg hadde heller ingen sv.skaps forgiftning så vi har ikke peiling :S Lå altså med veer i 3 dager ca så er deilig og være over det der! Jeg har verdens peneste sønn, både jeg og kjæresten er helt lost i han! Han er rett og slett herlig på alle måter!

kisses ;*

Innlagt..

jeg har blitt innlagt på sykehuset, får antagelig vis vite mer i morgen om hva som skjer..
men kan si som så at jeg hr veer, får de ikke stoppet det så blir det keisersnitt, jeg kan ligge med de medisinene inntil 44 timer nå har jeg hatt det i 21 timer så vi får se om det funker! :)))

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits