Blogglisten januar 2010 (Sillie Therese -mamma'n til Daniel Leander)

januar 2010

Jeg undrer!

Jeg er ille nyskjerrig på dere lesere!
Så derfor spør jeg dere om noe;

Er du fast leser - innom i ny og ne? - eller første gang du er her?
Hvor kommer du fra?
Hvor gammel er du?
Har du barn? - Er du gravid? - eller ingen av dela?
Og hva synes du om bloggen?

Tar gjerne i mot ros og ris, da vet jeg hva jeg skal gå etter, vil jo gjøre bloggen mest mulig intr for dere lesere! :)
600 for mme?!

Da har vi vært på sykehuset og litt rundt i byen i dag.
Daniel tok enda en ultralyd av magen og den hadde vist blitt bedre siden sist, det var snakk om noe om en reflux - altså en lukke muskel som er slapp så mat kommer lett opp igjen.. men det kan vi utelukke nå! :D
Så vi fikk beskjed om og prøve en ny type melk, husker ikke helt hva den heter, men vet dere hva den koster 600 kr , ja dere leste rett, 600 kr for morsmelkerstatning (mme er forkortelse, av morsmelkerstatning, for de som lurte på det )!!! Herregud, det er drøyt! Men vis den funker, så får vi den på blå resept, så da gjør det ikke noe alikkavæl :)
Den melken er ikke basert på ku melk, er mange barn som reagerer på ku melk når de er små, men de kan vokse det fra seg ganske fort igjen, men noen har den allergien resten av livet.
Den har begynt og fungere, han har fotsatt litt vondt i magen, men det kan være på grunn av tilvenning av den melka?
også gulpinga er mye bedre! Har bare komme littebitte granne!  Endelig funnet noe som kansje funker! :D

Og i morgen skal vi på visning på en ny leilighet, 60 m2, funker helt fint for oss det, så håper den er fin og at vi får den!
Blir deilig og få seg noe eget igjen.. Merker at jeg savner det, for jeg rydde faktisk frivillig hos mamma, haha..
Kjøkkenet er alltid shine shine! Så trur jeg trenger mitt eget snart, hvor jeg kan gå og sture og gjøre litt husarbeid. Trur det har klikka for meg? hah..


Stille før stormen!


Idag har vært en rolig dag sann sett, Daniel , jeg og Michael vært en tur i rakkestad for og  kjøre tanta til Michael og var der i en times tid, før vi dro hjem igjen.
Og etter litt så begynte Daniel med gråtingen og sprutgulping igjen! Åh jeg er så lei!
Jeg er så forbanna på de j*vla sykehuset, de gjør fader ikke jobben sin i det hele tatt!
Ble innlagt på fredag og sendt hjem på mandag, og på mandagen skulle vi egentlig veie han ofte for og se hvor mye mat han tok til seg, ta ph verdi av gulpen hans for og se at ikke det kan ''ødlegge'' noe på vei opp og prøve den morsmelkerstatingen som ikke er basert på ku-melk igjen.. Men neida, det kom brått en lege og sa vi bare kunne dra hjem uten noen vidre forklaring.
Så nå ble jeg lei, og ringte ned igjen og sa det som det var.. For det er jo tross alt dems annsvar når de sender hjem en unge som tydelig har vondt et sted og all maten kommer opp uten og gjøre noen ting som helst!
Legen jeg snakket med på sykehuset var tydelig vis ikke fornøyd med at vi hadde blitt sendt hjem uten noen form for sjekk, så fikk beskjed at vi skulle komme ned i morgen kl 10.. Håper virkelig lille gutt blir bra nå, skjønner ikke hva det er, med han..Han er sutrete konstant, og noen ganger vondt i magen for han blir stiv som en stokk og da er det tegn på magen osv osv..Men han har ingen feber eller noe, skjønner ingenting jeg..
Håper iallefall legen finner ut hva det kan være med lille gutt<3

klem

Herremin så liten han var!

Jeg må dele et bilde med dere!

Her er han ca 1 uke gammel + - .. jeg må le, se så liten han var! Forskjell til nå! haha :'D
Tar ikke meg selv så høytidelig egentlig, men jeg vil ikke drite meg helt ut så jeg tegnet litt over ansiktet mitt jeg, så ikke ut i hele tatt! men her har dere bilde;


herregud så liten! Hadde helt glemt hvor liten han var jeg helt til jeg så det bilde her, jeg ser jo ut som den kjempen i forhold til han haha :p

her har dere noe og sammenligne med, dette ble tatt i dag.. ser tydelig forskjell ja! lille plutten min! :DPlutten min!<3

slækkæ'rn han se haha<3

Mamma dalten, Daniel :p<3

Q: Hva synes dere jeg skal gjøre med skole? skal jeg prøve og gå et helt år nå til høsten og se åssen det går? og vis det ikke går kan jeg gå 60% eller noe?
eller synes dere jeg skal vente til neste høst?
Og om jeg velger og gå på skolen nå, så kan mamma ta Daniel mens jeg er på skolen for han kan ikke være med for jeg går matfag og da er vi på kjøkkenet med mange skummle maskiner!

Er veldig usikker på det!  hjelp?

Sykehuset, med lille gutt

bildet ble tatt i dag for noen minutter siden :)
Som dere har sett har jeg ikke blogget på en stund, for Daniel hadde jo kolikk og det vil si at mye tid gikk til og roe den gutten og kose med han..

og når kolikken heldigvis forsvant, hadde han fortsatt vondt i magen og all maten kom opp igjen..
Så vi dro til legen og han henviste oss til sykehuset.. Og da tok han masse blodprøver og ultralyd av magen og så se hva det kunne være, det viste seg at lokke muskelen var litt åpen, så ting kom fort opp igjen..
Alle små barn har problemer med den i begynnelsen, men Daniel har enda ikke blitt kvitt problemet..
Som regel kommer det bare opp melk, og en sjelden gang gulp.. Så vi ble innlagt på fredag og kom hjem i går, skulle være der lenger og finne ut hva vi kan gjøre for og hindre det og ta flere skjekker av han, men kom en lege og sa vi bare kunne dra hjem, synes det er helt høl i hue, når de har sakt de skal ta tester og det sier de ikke for moro skyld, så blir vi brått sendt hjem.. jaja.. Han får iallefall noen dråper av en medisin før han får maten så han ikke skal ha så vondt i magen sin iallefall :)

Og Daniel har blitt svær skal jeg si dere! han veier litt over 4500! haha, så gjett om jeg får trening når han har vondt i magen og jeg må gå og vugge og bære på han hele tiden!
Han har begynt og bli mye mer våken, han følger med på alt.. Smiler og står i nesten hele tiden, han er en liten god gutt! :D 


Sjokkert? ;O


Sinna taggen min<3

følger med han se, haha ;*

-klem Sillie&Daniel ;*

Back on track..

Ja, da er jeg en smule i slaget igjen :)
Vet dere hva? den smerten var vist høl i tanna som hadde gjemt seg bak en annen tann!
Er ikke rart jeg ikke så det.. Og var ikke akkurat tannverk vondt det var, var jo i hodet, både oppe og nede i munn og øra.. Men men, da er det iallefall fiksa på :)

Er litt mye som skjer om dagen, mye jeg ikke skal ta opp her på bloggen, for det er soppas personelig.
Men det kommer seg, skal ikke la slike ting ta knekken på meg nei! ;)

Var på helsestasjonen med Daniel i dag også, han veier hele 4140! gutten har blitt stor gitt!
Kolikken har også sluppet litt, men han er enda plaget med det, men noen få ganger til hos kiropraktor så er det nok over snart..
Må også begynne på enda ny type morsmelk erstatning på grunn av at han gulper veldig mye + at han blir så fort sulten igjen.. Først gikk han på NAN og nå Colett eller åssen det skrives.. Men snakket med legen og vi skal kansje få en ny type som vi får på blå resept, så da får vi bare se:)

stakkar lille gutten, liker ikke at han har så vondt =/Syk og pissed!

Hurra, jeg er dårlig.. -.- (ironisk)

Hodet har verket i 2-3 dager nå, har vondt i tenna eller tannkjøttet,både oppe og nede og i øret!
Lurer på om kansje det kan være de bakerste tenna som kommer, husker ikke hva de heter haha :p
For har ikke hull eller noen ting.. Blir gal snart! Og jeg som skulle på skolen i dag! Har gledet meg til og dra på skolen lenge nå, men når jeg har så vondt så orker jeg ikke..

Og en ting til..Dette er til dere lesere som bare er ute etter og finne feil!
Jeg er møk lei alle som skal komme og kommentere mine skrive feil.. At jeg ikke klarer og skrive sammensatte ord..
Jeg har bare en ting og si til dere;
Dere kan pelle dere så langt vekk fra bloggen min som dere bare klarer!  For jeg er ikke  hypp på lesere som bare skal finne feil hos bloggeren!
Heller få gode lesere som driter i skrive feil, enn mange lesere som bare skal kommentere feil og samtidig være anonyme! Ja, jeg har kansje mange skrive feil, men hvorfor kommentere det? Er dere bare ute etter drama eller? Vis dere er det så er ikke andres blogger stedet og holde på sann, skaff deg en egen blogg og lag drama!
Skjerp dere, virkelig! At det er mulig og være så utrolig barnselig!
Over og ut!

Det var dagens utblåsning!Pynta seg han se, med vest og sann :')Gull gutten min<3Nusse munnen, haha <3 Sann gjør han nesten hele tiden, han er så nydelig<3Koser seg<3 vær gang han koser seg så lager han noen rare lyder også gnir han henda inn i ansiktet og ''gnir'' seg mot senga haha :DPlutten :D Elsker deg ;*

Da skal Daniel til kiropraktor etter på, han har ikke blitt noe bedre, vi har prøvd tipsene som dere ga her på bloggen, men ser ikke ut til og fungere så vi får prøve kiropraktor :)

Dere lesere her herlige! Får så mange gode tips av dere, bare jeg skriver en ting så kommer det masse gode tips! Tusen takk dere er herlige! :D

klem klem

Sliten...

Hadde tenkt og oppdatere mye nå, men er så sliten..
Har hode pine og er slapp.. Så klapper snart igjen dataen, men tenke og gi fra meg et lite pip først :)

Daniel har hatt veldig vondt i magen i det siste, vi trur kansje det kan være kolikk..
I går var det ekstremt, han gråt i et sett!  Jeg var trøtt og sliten og han gråt og gråt..
Og da får man automatisk det følesen at man ikke er god nok, men jeg vet jo innerst inne at det er ikke mye man får gjort selv, man må få profesjonell hjelp.. Men er nok ikke alene om og ha den følesen når barnet gråter og gråter, og ingenting hjelper..
Litt av luften kom ut i går natt og da ble det litt bedre.. Men begynte litt i dag igjen med gråtingen, skal ikke nekte for at det kom noen tårer! Får så utrolig vondt av lille gutten min,stakkar'n fortjener jo ikke det her! Han som er så god og snill ellers..
Så får se det ann til i morgen, fortsetter det får vi kontakte hjelp..

Han er veldig utrolig også, så jeg satt på en cd jeg fikk fra go boken, så sang jeg for han, det ble ''da lykke liten kom til verden''  , ''fola, fola blakken''  og ''vem kan segla'' Det hjalp veldig, vrika som han likte lykke liten veldig godt for da lukket han øynene og duppa av litt :) han er helt herlig den gutten!

men nå klapper jeg igjen dataen, så hører dere fra meg når jeg er i førmen!
klem klem

Trille tur :)

Nå har jeg og Daniel vært ute på en liten trille tur..
Siden det er litt kalt ute så pakket jeg han godt inn i voksi pose og dyner. Tok også helse teppe over vognen sann at det ikke kommer så utrolig kald luft inn, så han var godt pakket inn :) Ble bare 10 min tur, for tar ikke så lange turer siden gradestokken viser syke tall om dagen, så vi venter med lange turer til det blir litt mildere..
Han elsker og ligge i vognen, han sovner med en gang..

Kjennes ut som øra mine holder på og eksplodere..For jeg er så lur at jeg ikke tok på meg lue, også har jeg øredobber  i øre flippen, helt oppi øret og i den lille flippen som er inni øre eller ikke inni øret men ja dere skjønner, og øredobbene blir jo iskalde med en gang man går ut, så øret ble så kaldt at det koker nå som jeg er inne, haha.. ikke noe digg :P

Foresten Daniel lo her om dagen! :D Bare litt da, men uansett, herremin så nydelig!
Han lo faktisk på 1 års dagen våres :) han har ikke gjort det etter da, men kommer nok snart igjen..Mulig og være så utrolig herlig.. Satt også på sangen som jeg hørte på minst 50 ganger per dag, under hele graviditeten, .. Han smilet fra øre til øre under hele sangen, haha.. tydelig vis så kjente han igjen sangen, blir i hundre når han drar frem gliset sitt, for det er virkelig helt nydelig!


Tv'n er utrolig spennende! Alt beveger seg så her følger man med haha :P


Haha,, Snålingen min;*


<3 Han begynner og bli stor nå, bolle skinn og bolle mage! Nå er det ikke tynt som flis lenger nei!  Er bedre når det er mer og ta i for det er da de er ordentlige babyer! :)

Etterpå skal Michael, jeg og Daniel til mamma og spise gryterett, loff og sann :) nam!
Elsker virkelig gryterett, det er så utrolig godt!

Klem klem :)

1 år :)<3

Blir et rask innlegg bare, jeg og gutten min skal kose oss sammen nå<3

Vi har altså vært sammen i 1 år i dag! Egentlig hadde det vært over 3 1/2 år men siden mye opp og ned osv, som jeg ikke skal gå vidre inn på så har vi altså hatt tid fra hverandre.. Så sammen hengende 1 år i dag :D
Og den 4 mai har vi vært forlovet 1 år, vi ble faktisk forlova 3 dager før jeg fant ut at jeg hadde en liten baby i magen, snakk om timing haha..

Første kysse bilde av meg og gull, sommeren 2006<3 aah, en uforglemmelig sommer, har aldri hatt det så bra noen gang, ingen bekymringer osv en helt herlig sommer med verdens beste venner!
--------------
savner håret også, 100% mitt år, helt til jeg fikk et innfall når jeg var sammens med Linda om at, nei nå skal vi klippe håret! Så vi tusla opp på badet og fan frem frisør saksen min! Ble bra da iallefall, haha..

Bilde fra 2006 det også, hehe.. Ser at vi har forandret oss helt drastisk fra den tiden ja heheEllers har det vært et veldig fint år, vi ble sammen igjen, vi ble forlovet, vi fikk en liten baby<3
Selvfølgelig har ikke alt gått på roser, vi har hatt våre krangler.. Men om man ikke krangler en gang og alltid er enige med værandre, kommer det til og gå rett vest en dag, det blir feil.. For da er man ikke seg selv, for ingen er så like at de mener ALT det samme som kjæresten sin, man har sine egene meninger om enkelte ting og de skal man så ved! :)

Snart får vi mest sansynelig egen leilighet også, vi skal kjøpe leilighet, det skal bli deilig og få noe eget som bare er våres, og slippe og leie av andre :) Gleder meg utrolig mye til og gjøre i stand leiligheten vi skal få, det klør i fingrene etter og innrede..

Får ikke svart på komentarene som dere har skrevet i de andre innlegga enda, men det kommer i morgen regner jeg med, har ikke tid nå, for nå er det kjæreste tid :D

klem, klem<3

I dag har jeg termin!

Ja, i dag så er terminen min.. Går mange tanker igjennom hodet nå..
Hadde jeg sotte med rier nå? hadde han vært ute nå? hadde jeg hatt press rier nå?
hadde jeg bare hatt kynnere? hadde jeg vært sprekke ferdig?
Det kommer jeg aldri til og få svar på..

altså terminen er i dag og gutten min ble 2 mnd i går! haha, snålt :)
Gutten begynner og bli stor!
De 2 beste mnd i mitt liv skal jeg si dere! Han er helt herlig, nå smiler han så og si hele tiden..Når vi kysser han på kinnet så smiler han, når jeg ''trykker'' (ja dere sjønner sikkert hva jeg mener) på nesen hans så smiler han..
Og om jeg lurer han med flasken, at jeg tar den litt inn også ut igjen og bare er litt nær leppene hans, da kommer verdens største smil! :D

Nå er lille gutt hos bestemor ( ho min mamma), for hu fikk besøk av ei vennine idag og hu ville hilse på Daniel..Er deilig og få litt tid alene også :)

Har desverre ingen bilder fra i dag av han siden han er der, så det kommer tidligere bilder;Åh, som jeg elsker den her gutten! Som alle mamma'er sier om sin unge; Han er verdens peneste!


The apple of my eye <3 du betyr alt i hele denne verden!


Jeg er så stolt!<3


;*

Gratulerer med 2 mnd lille plutten min<3

Bildene fra nyttår 09/10


Meg - Linda - Andreas og Marius

Linda - Andreas - Marius og hender! ;P

Linda og jeg preka som vanlig haha.. Andreas - Marius

Melinda - Sara - Patrick K - Pål

Melinda - Sara - Patrick K - Pål i slaget haha..


Andreas - Marius


Linda - Meg - Andreas - Marius
Patrick K - Linda - Meg - Marius


Pål


Haha, Patrick og Marius :p

Patrick K og Marius


Sara og Pål


Andreas - Patrick - Marius
 

Andreas - Patrick - Marius

Meg, ser ut som jeg kommer rett fra månen haha, spør meg ikke hva jeg holder på med!

Sara og Linda :D


Pål


Sara - Linda og meg

Meg - Marius - Melinda og Andreas


Sara - Andreas - Marius - Melinda


Pål - Patrick - Linda


Meg - Pål - Patrick

Pål - Patrick - Linda  så ille alvorlige og da gett haha


Meg - Pål - Patrick - Linda


Meg - Pål - Patrick - Linda


Patrick og Marius .. Rocker i danse foten haha


også var kl 12! Campis! ikke helt bra bilde haah


Enda et ikke helt bra bilde


Men til slutt fikk vi det til! haha.. :D


Pål er litt i ørska haha


Sara - Andreas og pål


Andreas og Pål


Sara - Linda - Pål - Anders


Sara - pål - Linda - Anders og ???


Pål og Linda! :D


Noen bilder fra dagen! :)) ble ikke tatt noen ute, for vi var bare ute litt, det var jo helt forferdelig kaldt! Brr!

GODT NYTTÅR!Riktig godt nyttår til dere alle!
Hadde en kjempe koselig dag i går, med folka :)
Mamma hadde Daniel så jeg fikk ''slått ut håret litt'' , det var digg skal jeg si dere, bare slappe helt av med venner og kose meg.. Vi skålet det nye året inn med et glass Champis, mmm... Jeg har ingen bilder til dere, fordi jeg glemte selvfølgelig kameraet, men det ble tatt bilder så kan prøve og få tak i de :))
Som sakt var en utrolig koselig kveld, lenge siden hele den gjengen har vært samlet selvom det manglet noen + at det var noen nye også :)
Ribbe, poteter,grønnsaker,saus og annet tilbehør stod på menyen, + masse god dessert!
Til neste år blir det pinnekjøtt, gleder meg! :)

Og ja jeg har noen nyttårs forsetter;

- Komme meg tidsnok til skolen, altså ikke forsove meg. (nå setter jeg høye krav, haha!)
-Være flink til og trene, når jeg kan begynne med det.
- Få bra karakterer på skolen
- Begynne og spare pengene mine!!
- ikke handle unødvendige klær

Det er det jeg har til nå, kommer nok på noe mer:)Etter dette bilde ble tatt så tok det 2 uker og 3 dager så var lille plutten ute :D


Lille plutten min rett etter at han kom til verden<3


Litt under en dag gammel, veldig hoven rundt øya stakkar ..


<3 verdens beste gutt


Tnaa, en sliten liten gutt med utslett i ansiktet sitt,stakkar pluttenSillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

19, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits