Blogglisten juni 2009 (Sillie Therese -mamma'n til Daniel Leander)

juni 2009

Endelig snart lappen:)

i dag startet jeg første kjøre timen min, for jeg skal ha moped lappen i sommer,orker ikek drive og ta buss.. pluss at gutten min får ikke lappen før i august eller noe bare pga at det er så lang tid på det oppkjørings greiene..
så derfor tar jeg bare lappen selv, blir deilig og ikke være avhening av buss og pappa hele tiden :)
Er jeg heldig og flink på prøva kan jeg få lappen innen denne uka! :D deilig!
pluss at jeg trudde jeg skulle dø når jeg kjørte i stad! måtte kjøre med svære fora skinn hansker+ jakke+ ordetlige sko ikke sandaler+bukse som går over knæra.. fy f å varmt! men men nå skal jeg slutte å klage :)

var og så på leiligheten i dag, vet ikke helt om vi får den, men er ikke sikkert på om jeg vil ha den heller, var litt liten + ikke ordentlig sove rom, og veldig lite kjøkken, får vel vite i slutten av uka eller noe sant vell...
Men uansett så har vi funnet en annen en også, som er myye større 75kvadratmeter og 4000 i mnd! billig! så vi skal på visning til onsdag, gleder meg :) hihi

mange klemmer fra Sillie<3

Ikke glem spørsmålsrunden under her!! jeg svarer ikke på spørsmåla før jeg får noen spm til, for blir litt teit og svare på komentarer fra 2 stk, når det er en spørsmåls runde, noe jeg håper dere skjønner :)
Så bare jeg får noen spm til så kommer svara :))

Jeg har blitt utfordret

Jeg ble utfordret av http://frkmirjam.blogg.no/

1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6 mappen
3. Finn det 6 bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem.

dsc00382
Det her er et bilde av Helene( bestevennina mi) og meg, når vi var hos en kammerat i Eidsberg i en helg, hvor vi festa og kosa oss :) Den koseligste helgen noen gang!

Jeg utfordrer:
http://kristineofferdal1992.blogg.no/
http://annieradich.blogg.no/
http://ceciliehermansen.blogg.no/
http://girliciousme.blogg.no/

Orker ikke ta 6 stk sorry ;P

HUSK SPØRSMÅL RUNDEN LITT LENGER NED!!!

Spørsmåls runde?

Jeg tenkte kansje og ha en liten spørsmåls runde?

Siden jeg får spørsmål i mange av komentarfeltene i mange av innleggene, så blir det lettere og ta alt i et innlegg,i stede for at svara ligger litt over alt,  eller hva? :)

Så da kan dere spørre om akkurat det som faller dere inn, men det finns grenser, ting som er veldig personelige svarer jeg ikke på, noe som jeg håper dere forstår :)  Kommer til og la denne gå i noen dager så alle som leser får stilt noen spm :) Så spørr i vei! :D

13 uker..

I dag har det vært altfor varmt virkelig!  så i stad tok vi oss en liten tur til en strand bare for og få kjøla oss litt ned, det var deilig! der møtte jeg Helene bestveninna mi :D hu er så god<3

Men ja, i dag er jeg 13 uker.. altså 27 uker igjen til ungen kommer, herregud så lenge!!!!
her er de viktigste datoene :)

Unnfangelsen finner sted omkring:
11. april 2009
Hjertet begynner å slå:
6. mai 2009
Embryoet beveger seg:
30. mai 2009
Embryoperioden er slutt, du bærer på et foster:
6. juni 2009
Alle indre organer er ferdig formet:
6. juni 2009
Risikoen for spontanabort avtar:
20. juni 2009
Kvalmen avtar for de fleste:
27. juni 2009
Kjønnet begynner å bli tydelig (ikke på ultralyd):
4. juli 2009
Fosteret svelger og tisser:
18. juli 2009
Tid for ultralyd:
25. juli 2009
Du kan kjenne fosterets bevegelser:
1. august 2009
Fosteret begynner å få et søvnmønster:
15. august 2009
Fosteret begynner å høre:
5. september 2009

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 11 uker gammelt. Hjernen vokser videre, og spesielt forhjernen vokser seg større for å dekke over de andre hjernestrukturene. Inndelingen forblir den samme. Fosterets beinmarg, lever og milt produserer blodceller.

Fosteret har begynt på sin store vokseperiode og spreller rundt i livmoren. Selv om du ikke kjenner det sparke ennå, vil fosteret kunne kjenne deg. Om du dytter forsiktig mot livmoren, vil fosteret bevege seg.

Strømstad-Sandefjord og bursdag fest

Da har jeg, gutten min, svigemor og bestemora til gutten min vært på strømstad-sandefjord båten :) det var kjempe koselig, spiste sykt mye! det var sann god buffe der, tok 2 store talerkner med mat pluss 2 med dessert haha :p men søren og godt sant er :D
Også har jeg handla masse masse godt, gjett om jeg skal kose meg a :) thihi..

Når vi kom hjem dro vi til knutsen, for han har bursdag fest i dag :) jeg skriver ikke gratulerer med dagen enda for han har nemmelig ikke bursdag før i morgen den 28.06 så han får vente! :) Da blir han 20, begynner og bli gammel a gett :P Alle var møk fulle haha, og alle var piss bløte etter at de hadde hoppet i bassenget med alle klæra på, og som en kammerat greide og kverke tlf i bassenget, gratulerer! haha..
Men uansett traff igjen mange gode venner som er en liten stund siden jeg så sist, alltid like koselig og se de, for de er så nydelige alle sammen!

Men nå sitter jeg her da, og døtter i meg bonn bonn sin søpledynga, namm! elsker de sukkertøya! :D

Også var det ei som lurte på hva babyen min skulle hete her er noen navn som jeg og gutten min har funnet ut men han er litt uenige med noen haha.. her er noen!  Gutt; Nathan,Theo, Kim-Andrè   Jente; Melissa, Angelina, Ashley

Dette er altså bare noen, vi vet liksom ikke helt enda ;P

Hvil i fred =/

Hvil i fred Kim Niclas!
Jeg fikk ikke sjangsen til og bli skikkelig kjent med deg, men på den lille tiden  fant  jeg fort ut hvilken god gutt du er! 
Alt det du fortalte meg, fikk virkelig tankene til og gå rundt.. Og du var så glad for at jeg forstod deg og at jeg prøve og sette meg inn i  hva som hadde skjedd deg, og alle de gode orda du sa til meg, off =/..Skjønner ikke hvorfor de gode skal forsvinne først!!
hadde sjangsen enda vært der så skulle jeg blitt mye bedre kjent med deg, for du er virkelig god :(

Men nå orker jeg ikke skrive mer for tårene bare renner.. :( Hvil i fred god gutten, håper du har det bra der du er nå :(

Blogganbefaling

Må bare anbefale en blogg ; http://malin657.blogg.no/ er den..
Jeg fant den idag for ikke så lenge siden, og jeg falt helt for den bloggen! og det tipper jeg dere kommer til og gjøre også.. Ser virkelig opp til hu! hu ble altså mamma til en liten jente da hu var 14 år gammel og nå er hu 19 og venter en liten jente til om ikke så lenge.. Gå inn og les historien fra da hu var gravid for første gang, det er virkelig moro og lese for hu kan virkelig skrive også, og det gjør det ekstra moro!

Så folkens gå inn på den bloggen der, den jenta der er virkelig tøff! :D

Leilighet? jatakk

Da har jeg fått svar på en leilighet som jeg og gutten min vil flytte inn i, den er kjempe pen, i allefall på bildene, skal på visning til mandag.. Håper vi virkelig får den! hadde vært så deilig og fått noe som er våres, og at vi har en leilighet når mitt lille nurk kommer ut.. vil jo helst bo for oss selv, sann at det ikke blir en vane og ha folk rundt seg hele tiden ,som kan ta ungen når det er noe.. Så jeg krysser virkelig fingrene for at vi får den leiligheten! :D Kryss fingrene sammens med meg!

<3

Svar på spm..

Fikk spm fra Nicoline og Natalie, og jeg tar det ligså godt nu som jeg ikke har noe spesielt og gjøre:)
første jeg må si er at jeg tok meg ikke nær av det :) hehe synes det bare er moro med spm fra dere lesere! :)

1;hva tenkte du når du første tenkte du var gravid?
svar; Når jeg satt hos legen og hu sa at testen var positv, så ble jeg helt lamma i hele kroppen, jeg viste ikke om jeg skulle le eller gråte.. jeg fikk litt sjokk, selvom jeg har ønsket meg barn lenge.. Jeg tenke ikke på så mye liksom, alt bare stoppa.. men det kom noen tårer, var nok noen gledes tårer fordi gutten min ble så utrolig glad når jeg ringte og sa det, var jo selvfølgelig glad selv også :)

2:Blei moren din glad når du fortalte at du var gravid?
svar; Ja hu ble kjempe glad, eller i førsten trudde hu at jeg kødda, helt til jeg sa at jeg kan sikkert ta bilde av testen som de tok, da trudde hu på meg, men ja hu ble glad :)

3;Er det ikke litt tidlig og være det nå
svar; Det spørs helt på personen selv, noen synes det er tidlig og andre ikke..  og jeg føler meg klar til og ta på meg det annsvaret med og få en baby.. Så går ikke på alderen  bare på hvor moden man er for og få en unge inn i livet som er ditt ansvar..  og det blir selvfølgelig mye lettere når både min og gutten min sin side støtter meg og fult og helt ut + at jeg har verdens bestevenner som stiller opp og støtter meg fult og helt de også :)

Bra dere kommer til og lese bloggen min:) koselig og høre :)
Også skal jeg skrive om det andre dere ville jeg skulle skrive om en annen dag kansje i morgen eller noe:)

Klomsaa..

Sann, da er dagen over for i dag ;P
Var og jobba fra 3 til 7, fikk lov til og dra hjem litt før, for hadde så vondt i ryggen, så måtte bare hjem og slappe av og sann:) Og på jobben så var jeg så klumsete! jeg mista maten og gulvet og vakke måte på, haah blir flau over meg selv x) men men.. Ble til jeg satt ute på plen hjemme og ta seg en cola, mens michael og michael N tok seg noen øl, litt uvant og ikke ta seg en øl og bare kose seg i sola, men det er vært det!! :D 
Å etter litt kom Arneberg og Mutte en tur til oss, så vi satt med de og preka en stund til vi fant ut at vi skulle spille basket.. Ikke det at jeg og mutte ble med men hehe.. gidder ikke være med når det er 7 gutter som er ganske høye alle sammen, også kommer lille meg 1,60 høy, hadde blitt trampa ned! så vi var tilskueere i stede hoho..
Haha å stakkar gutten min fløy på tryne x) haha, komisk men sorry meg, du tryna faktisk i en stein haha :P

Sååe nå har jeg nettopp sett på paradise, det er så moro for det er virkelig bare drama der! nesten helt utrolig hvor mye drama dansker kan lage!

Men lurte på en ting, er det noe dere vil jeg skal skrive om i bloggen? for og kansje gøre den litt bedre?  :)) vil liksom at dere skal like og lese den også :) skriv det på komentar hva dere vil jeg skal skrive om :))

Snakkes folkens :)

Så skjønt!

Nå sitter jeg ute på plenen sammens med svigemor :) Koselig..
Det er virkelig deilig og bare sitte her i skyggen og slappe helt av :) endelig blitt litt mer kjøligere, så nå er det bre deilig :) 
Så nå kan jeg bare sitte her og vente til kl blir rundt 5 så jeg kan dra til fr.stad på grunnkurs siste dagen i dag, skal blir deilig og bli ferdig med det :)

Snakkes :)

Trur jeg dævver!

Gad og varmt det er! våknet i dag med hete slag+ vinduet var helt igjen! Ikke deilig i det hele tatt!

Har hatt vondt i magen i dag også hmm, har hatt det i de siste dagene, hmm blir litt bekymra men, det går sikkert helt greit ..skal til jordmor den 2 juli og få høre på hjertet til lille babyen min ,gleder meg kjempe masse :D også 3 august er neste ultralyd, håper jeg får vite kjønnet på den lille, sann at jeg kan hamstre inn baby blått/rosa til nurket mitt! :D
Tanken på at ungen ikke kommer før til neste år, gnager virkelig! jeg skulle ønske det var en uke til jeg hadde termin, sann at jeg kan holde han/hu og kose.. Men nei da, 6 mnd! hele 6 mnd til termin! Ahh. kommer til og bli gal av og vente!
Men men , får prøve å ikke tenke på det, de første 3 mnd har gått så fort , så får håpe at de neste mnd også går like fort :)
Men nå skal jeg bare rydde litt  for typen har hatt lan siden søndag og lanet er ferdig i morgen, så er litt rotete her kan du si haha :D også tenkte jeg og sette meg litt ut i sola om jeg orker, det er grise varmt! ;O

Dyrt men, satan så godt!

sann, da er jeg tilbake.. Hmm, jeg bada ikke likkavæl jeg, fy satan så kaldt det var der! så jeg backa ut.. Både jeg og ungen hadde vell fått frost skader ;O
Men jaja. Jeg var foresten på ulra og kjøpte meg sushi!  Det er dyrt men, satan så godt! Jeg får så lyst til og reise til Thailand igjen når jeg spiser det! Men lommeboka sier desverre nei, sååå jeg får bare vente til bestefar vinner på tippinga, han har lovet og ta meg med når han vinner :D
Får håpe det skjer snart, for nå føler jeg at jeg trenger en skikkelig shopping ferie!
karonbeach03

Er ikke det himmelen da eller?! shit savner det stedet!
rg1044093m600

Der hører jeg hjemme! :D og shit så billig det er ;O

Summer!

Endelig er det sommer ferie! det skal bli så deilig! Blir jo ikke helt fri for meg da, for jeg har jo jobb som jeg må ta vare på :) men ellers skal jeg leve livet til det maximale denne sommeren!
Også kaller Tunevannet på meg, så snart skal jeg ta årest første dukkert, ille treg jeg se, haha.. Men ville vente til det var litt varmere i vannet, sann at ikke jeg får kulde sjokk!  ;O
                                      12677974img2677879Magen er så oppblåst nå, så det ser ut som jeg skal sprekke, mildt sakt! Er ikke noe behagelig en gang og være så oppblåst, men nå ser det i allefall ut som jeg har mage! haha :p Men den forsvinner på kvelden (som regel), så der var den gleden vekk...

Så skal jeg kansje ut med gull jenta mi, Helene etterpå i Landeparken og kose oss rundt bålet og spise god mat og sann, mamma'n og pappa'n hennes har vært gift i, 6 år ( trur jeg det var) i dag! Gratulerer så mye!! :D

Men nå skal tjukka vidre! Kommer nok inn med et lite innlegg etter dukkerten folkens! :D

Jeg må bare dele verdens fineste sang!

Jaaa! :D Finaly!
Jeg har lett etter den sangen her siden kansje rundt 2003-2004! og endelig er det en person som er så elskverdig og legger den ut på youtube!
Jeg hørte den først i en film som heter  Still crazy, som jeg virkelig anbefaler dere alle og se! Er ikke mange som liker den men, jeg elsker den virkelig!  :p  Ser ikke den filmen uten å felle en tåre eller 2 ,da de finner tilbake til en gammel venn som var med i  bandet ..altså alle trudde var død og han kommer på sena og synger med de igjen! :') Er ikke så flink til og forklare for er liksom så mye annet før det som gjør den filmen verdt en tåre, så se filmen i stede dere, så forstår dere :D

Men uansett her er den sangen;  http://www.youtube.com/watch?v=J0EbdbVEOmQ 
Ja, jeg har sikkert dårlig smak i musikk noen ganger, men personelig så elsker jeg den sangen!

Creds to Jimmy Nail!! <3
                                                                      200pxstillcrazycover

Tåre utbrudd!

Sann da har jeg vært på grunnkurset, nest siste gangen min der, skal blir litt deilig og bli ferdig der også :)
Ble hentet av Michael N og Michael, og når vi kom hjem til Michael (typen min), så var olemora mi der! For hu er venn med bestemora til typen min. Har ikke sett hu på lang tid, selvom hu bor 5 min her ifra, men har vært så mye med skole og jobb så har ikke hatt tid i det hele tatt, synd for hu er den beste oldemora som finnes!
Men uansett, hu viste altså ikke at jeg var gravid, pga jeg ville vente og fortelle hu det til det var helt sikkert og det er det nå, fordi hu er så glad i små barn osv, så jeg ville vente i tilfelle det skulle skje noe, så hu ble skuffa..

Så jeg spurte hu om hu hadde hørt om at hu skulle bli tippoldemor? hu stod bare å nøla og si hmm neii,eller hæ? skal du ha en liten en?  jeg sa ja og så hu ble så rørt og stod og snakket om det lenge, plutselig sier hu; Nei nå er jeg på gråten!..
Stakkar tårene bare trilla! :')  Og som et føleses menske som jeg er akkurat nå, så begynte tårene mine også  og trille så vi stod og snufsa og bar oss annenvær gang.. Haha komiskt men, herregud så søtt! :D jeg elsker virkelig den dama altså!  Så hu gleder seg utrolig til den lille kommer til verden og det er så koselig og høre sant noe! :'D
                                                                    babybilder20011


men men, har ikke noe mer og komme med i dette sekunde så, tjalbajs! :D
Kommer nok et lite innlegg seinere i dag, vis jeg kommer på noe spennende, hoho :)

-Sillie-There^<3

12 uker i dag :)

Idag er jeg 12 uker akkurat da :) i følge terminkalkulartoren, jeg følger den jeg til jeg får en eksakt dato på ultralyden, trur jeg får det den 3 august, altså da neste utralyd er :D

Og bare for og si det så kommer nok bloggen til og bli litt kjedelig med det første fordi, jeg har nemmelig ikke mage -.- eneste man kan se er en liten klump eller hva jeg skal kalle det :P jeg har ett bilde som jeg godt kan legge ut, det er liksom utgangspunktet da  :))

           hrdddd

Men bare se bort i fra de derre udregelige beina, som stikker mile vis ut der, Joho, kjempe lekkert!  Hmm

Bare magen kommer så blir det fler bilder folkens!! hoho..

Nå sitter jer og knæsker japansk mix så til og med naboen kan høre det..Tydelig vis så lukter ikke det noe godt i følge kammeraten til typen min.. hmm, jeg ligger her i senga og knasker og kansker, plustelig kommer han med den frekkeste komentaren noen gang trur jeg; hmm jeg synes det lukter koak her!.. 
Jo takk for den! Stakkars typen min da, vis det virkelig er sann at det lukter kloak av den mixen, haha.. skal sørge for at jeg skal stikke tunga ekstra godt inn i kjeften hannes, sann at han får smaken på ''kloaken'' haha :D

Men nok uinerisant prat, jeg oppdaterer i morgen etter skolen og trafikalt grunnskurs! :) Deilig bare mandag og tirsdag igjen så er det sommer ferie! :D Wohoo..

25167731235307049188n400

- Sillie-therese^<3
http://www.bloglovin.com/blogg/790882/livet-til-en-gravid-tenring?claim=f9b84arf8kz">Följ min blogg med bloglovin

Ny blogg..

Hei :)
Da har jeg fikset meg en ny blogg :) den forje var jo http://lillesilla-fabulous.blogspot.com/ , men jeg valgte og ikke blogge noe mer der, pga hadde virkelig ikke noe og blogge om!

Men så har jeg lest så mange blogger om å være tenåring og gravid, så jeg ble så inspirert så jeg valgte og lage meg en selv :))

Så her kommer jeg til og legge ut bilder ( når magen kommer) og skrive litt u/interesante ting om min graviditet osv osv osv.. :) For da er jeg bare et klikk unna og se tilbake på graviditeten når den lille er ute! :D

Jeg er også åpen for spm osv om det er noen spm som dere vil ha svar på.. :)

-Sillie Therese

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

21, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits