Blogglisten juni 2010 (Sillie Therese -mamma'n til Daniel Leander)

juni 2010

Som alle andre! Lano-ungen!

Og ja, jeg er inget unntak, hehe..
Viste en gang ikke at Daniel hadde blitt lagt inn der, men fikk en tlf i stad og tanten min hadde vist sendt inn :)

http://www.lano.no/sok/?search=daniel&x=16&y=16#/bidrag/daniel-ostfold-4  Her kan dere stemme på Daniel, og dere kan stemme 1 gang per dag.

Ikke det at vi kommer til og ta igjen de andre på topplisten, men er jo lov til og prøve!
Og jeg forstår hvorfor de ligger der, dem er jo hel skjønne.
Hadde jo vært litt moro også om Daniel hadde blitt lano-ungen 2010, men hvem mamma og pappa ønsker vel ikke det om deres barn? :)

Og nå klarer Daniel fint og rulle fra mage til rygg og han klarer og åle seg litt fremover! Flinke gutten min...
Han er jo 7 mnd nå, men egentlig 5 pga han er 2 mnd fortidlig født, så når helsesøstra ser på utviklingen hans osv, så tenker de at han er 2 mnd mindre, noe jeg synes er bra, for da kan de ikke forvente så mye av han..
For premature barn har en tildens til og henge etter med noe, og andre ting kan dem plutselig være tidligere ute med enn gjennomsnittet, men sann er det! :)


Mamma elsker deg himmel høyt, lille Dani<3
-Sillie

Typisk eller hva?

Hei igjen!

Typisk, når jeg først har kommet meg på beina så er det selvfølgelig noe som skal dra meg ned igjen.. Så det er grunnen til at jeg ikke har orket og blogge, forbanna Gode og onde dager x2!
At folk ikke bare kan vokse opp og skjerpe seg, godt noen har vettet i behold! :)
Men får trøste meg med at etter motbakker kommer medbakker!

Merker at Daniel ikke er den lille gutten som han var i november/desember.. Han prater og står i hele tiden, og nå har han sine egene meninger! Gud så sta han er, haha.. Han vet akkurat hva han vil, og ikke vil.. Men er jo bra på en måte!
Han har jo blitt hele 7 mnd, den lille gutten min..
Ikke lenge til han begynner i barne hagen eller. Han må begynne til høsten, pga da begynner jeg på skolen ca 3 dager i uken, så han skal være i barne hagen rund 2 dager i uken og kun noen timer, for barnehage er jo nesten som en arbeidsdag for de små, så jeg vil ikke slite ut gutten helt, vil jo fortsatt ha kvalitetstid sammen med lille Dani! :)

Gleder meg sykt til første dagen i barnehagen, lurer på hvordan han reagerer.Han er jo ikke vandt med andre små barn, ikke det at jeg trur det kommer til og gå dårlig tvert i mot, men bare og se reaksjonen hans på at det faktisk finnes noen som er like store som han hehe :)
Han er så ''glad'' i blitsen :p Men fortsatt like blid og fornøyd! Elsker deg gutten min!Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits