Blogglisten august 2009 (Sillie Therese -mamma'n til Daniel Leander)

august 2009

Noen spørsmål?

Nå er det en stund siden jeg har hatt en spm runde, så tenkte kansje jeg skulle ha en nå?
Vis dere er noe dere lurer på så er det bare til og spørre!
Kommer til og svare på de til onsdag-torsdag elns :)

Da er det bare til og spørre i vei!

uke 22!

søndag! Jeg skjønner ikke noe, skjønner ikke hvor helga blir av? Det går altfor fort, skulle bare ønske helga gikk like tregt som uke dagene, men nei da..

Men i dag så er jeg 22 uker da, sann sett går tiden litt fortere egentlig :)
Merker han begynner og bli betydeligere større der inne, han har begynt og legge seg opp mot ribbeina også, bare han la vær og sparke opp der så gjr det meg ingen ting! hehe..
Han bruker hele magen også, han ligger som en banan inni magen, er litt rart og se på egentlig, hehe..
----------
Jeg får desverre ikke lagt inn bilde av magen i dag, fordi det er et eller annet rart med den kabelen eller noe, eller så er det bare tlf min.. Men jeg skal få til og legge inn imorgen, får bare få tak i en annen kabel eller noe!
----------
Uke 22;

Din graviditetsuke: 22
Fosterets alder: 20 uker

Fosteret har utviklet sin egen døgnrytme, med aktive perioder og søvnfaser. Mange føler at fosteret er mest aktivt når mor hviler seg.
Mage har alerede begynt og produsere rå melk. Brystene vokser fortsatt og området rundt brystvorten - aerola - blir større.

Fosterets vekt: ca. 550 g
Fosterets lengde:
ca. 27,5 cm
--------
Siden jeg ikke får lagt ut nye bilder så får jeg bare legge ut noen ''gammle'' ;
Trykk på bildene for og få de større


dsc01136
Ul bilde uke 18

dsc00278
Bilde av meg fra vinter 08

Kisses ;*

Sosiale dager+ brann slokking


video:mov01193

Og de la en liten boks med gass i på et bål, jeg filmet faktisk det, så jeg legger den ut;
(Dere må se hele for hoved greia er i slutten av filmen, den er ikke lang så det orker dere :P )
Ps; den bre'e fr.stad dialekta i bakrunn er Carina, hu har seriøst den bre'este dialekta man kan komme borti haha..


Vi var på sann brann kurs på skolen siden jeg går 2 året matfag og da kan det bli brann pga masse mat og gryter u name it. Så vi var på et sant kurs.
Der slokka vi branner, og de helte vann i en kjele som det var delfiaett i ( og da eksploderer det nesten, altså det kommer en sykt stor flamme opp, så husk på det folkens begynner det og brenne i kjelen om dere lager smultringer eller berlineboller osv, så IKKE HELL VANN I! For guds skyld! dere må sette et lokk på gryten i stede for da kveler dere flammen! Kommer det vann i kjelen så skal jeg love dere at dere har ødelagt ansiktet deres helt!)
Har hatt mange kose dager i det siste, har vært på visning, hockey kamp, vært med venner, familie, og jeg har slokka brann! haha..

dsc01190
Jeg sensurerte desverre halve trynet mitt, for det så rett og slett ut som om jeg hadde ramla rett fra månen! haha
Men her ser du meg og Carina :D<3 Med slike brann jakker

dsc01191
Slokker brann jeg se! :D Kansje jeg skal satse på brann yrket i stede for?

dsc01192
Carina i aksjon! haha

-------------------
Dere har sikkert lagt merke til at jeg ikke har vært så aktiv på bloggen i det siste, og det er pga at etter jeg begynte på skolen, har jeg rett og slett blitt tappet for energi!
Så derfor har ikke bloggen vært første prioritet, jeg har valgt og helle være sosial de få timene jeg er oppegående..
Men det forstår dere vell! :)

Kisses ;*

ævvæ!

idag hadde jeg lege time, fikk høre hjerte lyden til gull igjen :D
Er så moro og høre det, ble litt nervøs i begynnelsen pga vi hørte ikke noe fordi han hadde den maskinen litt for langt opp, så jeg ble litt redd kan du si, men han lå så langt ned så var derfor hehe..
Hjerte lyden var kjempe fin, og alt var bra med gutten min!

Så fikk jeg sjekket tåa mi også, har hatt små vondt en stund i store tåa mi, men har liksom ikke vist hva det var fornoe.. Og i går begynte det og bli et rent helvette (sorry ordbruken), bokstavelig talt! Gjorde grise vondt viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Hadde problemer med og kle på meg både bukse, sokker og sko idag.. Greier ikke og gå langt heller, så jeg fikk vist han tåa mi og sa at det var en infekson! Hurra!
Er ikke rart jeg hadde vondt! Så i morgen skal jeg opp til legen igjen og få noe piller så det går vekk, så jeg kansje kan gå litt lenger enn 100 meter før jeg går som en kælva ku! haha

Så sann har min dag vært! har ikke stort og komme med i dag desverre!
Har ikke noen nye bilder heller, vet det er drit kjedelig uten bilder, men jeg synes ikke det er så moro og legge ut dårlige mobil kamera bilder, men jeg LOVER dere at jeg skal kjøpe meg et ordentlig kamera snart så fort pengene mine kommer :)

Kisses;*
Må bare si det at jeg glad i dere lesere! virkelig, dere kommer med komentarer vær dag, og det er det som gjr det moro og blogge! Dere er jo så søte, kommer med sanne søte komentarer i fleng! :D tusen hjertelig takk for alle fine ord mine lesere! 

21 uker, bare 19 igjen!

Fra 21 uker og 0 dager til 21 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 400 g
CRL: 17,5 cm
Full lengde: 26 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 19 uker gammelt. Det er svært aktivt og har fremdeles god plass i livmoren. Du kjenner sannsynligvis mange av bevegelsene, men ikke alle. Nå som fosteret kan sove, vil det sakte men sikkert få rutiner rundt dette. Men ikke forvent at de passer overens med dine egne. Både fostre og små barn har en tendens til å bestemme døgnrytmen selv.
Du oppdager gjerne at fosteret er aktivt når du legger deg.

Selv om fosteret har vokst mye, er det svært tynt og spinkelt ettersom fettlaget ikke er særlig tykt ennå. Fosteret fortsetter å gjøre pusteøvelser hvor det trekker fostervann inn i lungene og ?puster? det ut igjen. Fordi det er fullstendig omsluttet av fostervann, er barnets bevegelser mye mer delikate og flytende enn etter fødselen når tyngdekraften gjør enkelte bevegelser umulige fordi musklene ikke er sterke nok. Derfor kan barnet virke litt klumsete og ukoordinert den første tiden. I livmoren kan barnet derimot boltre seg fritt med både kollbøtter, boksing og harde spark.

( tatt fra babyverden.no)

Gutten min hikka i stad faktisk.. hehe.. var som han sparket mange ganger på rad, bare ikke helt sparke følesen men litt anderledes liksom.. også varte det en liten stund, arti følese hehe :D
Det er ikke altfor lenge igjen, jeg gleder meg noe sykt! Når jeg først tenker på det, så greier jeg ikke slutte og tenke på det. Gleder meg bare så utrolig mye til og kjenne mage smertene for da veit jeg at det ikke er lenge til gullet kommer!

Nå er det heller ikke lenge til neste jordmor time, neste time er 1 september.. Veit ikke helt om vi skal noe spesielt da, men kansje vi skal høre på hjerte lyden igjen, vi får se! :)

Men nå er det snart natta, skolen i morgen da begynner vi og følge ukeplanen etter tidene, kan bli tøft og være på skolen så lenge om dagen men det skal man greie  :)
skal fikse meg for kvelden og se på det spøker på tv norge så hoppe loppa! :)
Kisses ;*
1984015

Pusegull<3

Igår satt jeg og typen barnevakt for min minste bror, så derfor ble det ikke noe blogging desverre, men det forstår dere vel?! :D

Så fikk jeg en tlf i stad at ei på jobben var dårlig, så måtte ta vakten hennes, så ble litt jobb på meg i dag også :)
Man får se det påden lyse siden;
Mer jobbing, mer penger! :D

dsc011881

dsc01177
Her har dere dagens mage bilder :)

I morgen er jeg 21 uker! :D hihi.. ¨Nå har tiden gått ganske sakte synes jeg, synes den bør gå LITT fortere altså!
men merker han begynner og bli større og sterkere, er moro og kjenne at han vokser synes jeg :) hihi..

kisses ;*

Forandring

Fryder!
Jeg elsker og forandre meg (utseende messig)..
Nå tenkte jeg og farge håret, vet man helst ikke skal farge håret når man er gravid pga håret kan reagere anderledes på fargen elns, men jeg greier bare ikke og vente..
jeg tenkte og ha en mellom blond farge...med lyse lyse striper :)
jenniferanistonlaurenconradochkimkardashianalskarsverige

De to fargene her har jeg falt helt for! har virkelig lyst på en farge i nærheten av denne!

Hva synes dere? :) eller har dere en annen farge i tankene jeg kunne kledd?? :)

Svenson..

Ble ikke no blogging i går desverre pga jeg var så dårlig..
Måtte på lege vakten for og se at alt var bra, for jeg har trossalt en annen liten og tenke på nå.. Hadde det bare vært meg så hadde jeg ikke dratt, men er jo redd for den lille gutten i magen min..

Var en liten tur i sverige når jeg begynte og bli dårlig igjen.. så på vei hjem ringte jeg legevakten og de ba meg komme ned så de kunne få sjekka

Når jeg kom inn måtte vi (jeg og mamma) ha på sann munnbinn,tilfelle det var svineinfulensa :P jeg så kjempe deilig ut! haha..
Også ble vi sendt inn på et slags møte rom.. Og der måtte vi bli til de kom, det var ikke noen ting der, eneste som var der var 3 gammle blader som har sett lyset for siste gangn..
Og der satt vi fra kl var 9 til 12 før noen i det hele tatt kom og skulle ta prøver!!!! fy faen jeg har aldri vært så trøtt og forbanna i hele mitt liv! jeg lå og sov på noen forbanna harde stoler, og selvfølgelig fikk jeg vondt i magen pga jeg måtte ligge der.. og plutselig kommer legen inn og spørr om ting osv..
De tok stikk i fingeren, målte blodtrykket og pissa på glass..
jeg hadde iallefall ikke svineifulensa takk gud for det! De sjekket om det kunne være svangerskaps forgifting også men det var det heller ikke ( HLEDIGVIS) .. så de fant ikke ut hva det var for noe.. Jeg fikk dra hjel når kl var 00.45 ca ,
Men ble det værre så skulle jeg bare komme ned igjen..
MEN DET KOMMER IKKE PÅ TALE!! Jeg skal ikke legevakta noe mer selvom jeg er døden nær! Ikke om jeg kaster opp blod eller noen ting, kommer ikke på tale!
Jeg boykotter (eller åssen det skrives) legevakta, en gang for alle!

11846166img1845846

Første skole dagen unnagjort..

Dette blir ikke så altfor lang for jeg er nemmelig ikke frisk.. Så det blir bare et lite innlegg om hvordan dagen var :)
og det blir ikke noen bilder eller noe i dette innlegget, har ingen nye bilder så får bare ha et kjedelig innlegg nå :p men dere overlever vell! :D


Møtte opp på skolen en time før vel? Gikk bare og surra litt rundt og traff igjen mange gode  folk som jeg ikke har sett siden siste dag på skolen.. så moro og se de igjen :)
Jeg skal altså gå kokk og servitør, men jeg skal bytte til matfag.. Går man kokk og servitør kan man bli ; Resturant kokk, servit og instutisjons kokk.. Jeg trudde det var det jeg ville, men til morgen i dag gikk det opp et lyst om at jeg trur jeg valgte feil.. Så blir til at jeg preker med de i morgen så jeg får bytta over :)

Om man går matfag kan man bli; Baker, konditor, pølsemaker, kjøttskjærer, jobbe med fisk og skjømat, og man kan gå idustriell mat produksjon ( da kan man jobbe på freia,stabburet, og andre store kjente steder som lager tingen som er ferdige produkter, som syltetøy , godteri, nøtter, pizza.. Er som regel maskiner som fikser det meste)

Så jeg skal bytte til det for det er flere retninger man kan gå, og jeg føler at det passer bedre til meg..

Ogjo så er det klassen min da.. -.- Takk og adjø!!!!! sorry meg, men den klassen ville jeg ikke i.. Som jeg husker nå er det ei jeg kjenner ganske godt som kom i klassen min, som jeg selvfølgelig vil ha i klassen min..
Husker ikke helt alle som kom i klassen, men de andre jeg husker vil jeg aldeles ikke gå i klassen til! og det av GODE grunner!

Men ellers så var det en kjempe koselig første skole dag, etter skolen dro jeg, Helene, Anette og Maddelen på Labguette og spise og koste oss :)  men nå må jeg bare legge meg er helt slått ut =/  kommer nok et innlegg i morgen også håper jeg er bedre da, for vil være på skolen uten og være dårlig!!

kisses;*

1 skole dag i morgen! :D

I morgen er det første skole dag da, blir moro og begynne igjen.. Må innrmme at jeg har savnet og stå på kjøkkenet og tulle med de andre i klassen og ha latter kramper vær dag  pga kose folk i klassen.. Dumt vi ikke får velge 5-6 stk som kan være med vidre til 2 vg!
skulle ønske det var sann for er visse personer som jeg VILL ha i klassen min!
Dere vet hvem dere er!:)
Selvom jeg har hatt heftige diskusjoner med en av de personene så likte jeg og ha han i klassen min, for det er så moro og diskutere med han, for man vinner alltid! :D haha neida skal ikke være slem! (vil ikke nevne navn, for kansje han ikke vil ha sitt navn her, men de som kjenner meg irl vet godt hvem jeg mener:P )

Også vil jeg komme i klassen med min bestevenn, Helene!
haha vi HATA hverandre før og da mener jeg HATA, med stor H haha x)
Men brått havnet vi i samme klasse, og etter det har vi vært bestevenner siden dag 1! Folk trur vi har vært venner siden barndommen, pga vi er så like på mange måter, vi sier ting likt, vi mener likt, vi oppfører oss lik.. ja og alt det der, er sykt og tenke på :p Men vi har faktisk bare kjent hverandre i et år nå! :O selvom det føles som hele livet!
dsc00382

Helene og meg for snart et år siden, det her var noen få dager etter at vi traff hverandre og vi var alerede perlevenner! haha<3 ;*^

jeee

Meg og Helene :D<3


Men nå er det natta orker ikke være så ille trøtt i morgen, skal møte Helene i byen fr skolen også, og vis pengene har kommet inn blir det nok en kaffe og litt foor før vi drar :)

Kisses ;*

EKSAMEN!

Ja i morgen er det den ''store'' dagen da..Altså eksamen!
Jeg gruer meg, jeg håper for gud skyld jeg står, for jeg har jobbet ræva av meg, jeg har bura meg inne om tenkt på matte i lange dager nå.. så vis jeg ikke står nå, så er det bare ikke meningen at jeg skal stå i matte, da legger jeg opp :P

skulle egentlig lagt ut noen bilder som jeg stjelte fra min nye beste venn (google), men blogg.no er helt teit igjen!! så blir ingen bilder her..!!
Og grunnen til at google er min nye bestevenn er pga at, de gir deg svar på ALT!
Har du fått en rød liten prikk på hånda som klør og klør, er det bare og søke på google så finner du ut det med en gang, uten og dra til legen og være hypokonder.. Og har du mistanker om du er gravid, så kan du igjen søke på google, og du kan få svar på masse symptomer på graviditet! og sann kan jeg fortsette i all min tid, hva er det du ikke kan få svar på når du søker på google? Man kan få svar på alt asså! Nesten litt imonert! :D

Nei nå er det natta folkens! :D wish me luck! :D

kisses ;*

20 uker!

Din graviditetsuke: 20
Fosterets alder: 18 uker

Halvveis - gratulerer!
Fosteret er nå langt og tynt! Fosteret har et talgliknende sekret på kroppen. Hørselen er ferdig utviklet. Tenk at fosteret nå er like følsom for berøring som en 1-åring!

De fleste kan kjenne bevegelser utenpå buken nå.
Magen din vokser stadig utover, kanskje spretter navlen din litt ut. Livmoren vil i løpet av de neste to ukene vokse til over navlen.
Brystkassen din har utvidet seg, og du er kanskje mer plaget med sure oppstøt / halsbrann.


Fosterets vekt: ca. 300 g
Fosterets lengde: ca. 25 cm 

Nå er det ca 4 mnd igjen til gullet kommer :D  Klarer nesten ikke vente!
Han blir mer og mer aktiv for vær dag, han sparker og han ''danser'' der inne..Også er han VELDIG flink til og sprake meg på blæra, så jeg må løpe maraton ned på do haha :p Men men, det er verdt det altså!

Nå er det helle ikke lenge til engangstønaden min kommer, da blir det baby klær shopping i lange baner, også må jeg kjøpe det lille ekstra man trenger som ammeinnlegg, gasskluter, tepper osv.. :) Ellers så har jeg alt klart, vogna er handlet, senga får jeg, bil stol får jeg, og alt det andre store tinga får jeg! Hva skulle man gjort uten en støttende familie som er helt i 100?! haha :P

bilder fra mobil 027  Fant et litt gammelt bilde (ble tatt i september 08) som jeg bare måtte legge ut x)  Helt hvit hår perioden det se :) haha

Magen 19+6

dsc01165

Dette ble tatt nå for 5 min siden,, blitt litt større se! :D

Jeg har faktisk alerede begynt og tenke på åssen barne rommet skal se ut :P haha.. er så utolmodig, vil helst ha ALT ferdig lenge før, jeg vil ha lyse vegger, men den ene veggen skal være mørke blå med masse stjerner og måner og sann :D Har litt lyst til og gjøre sann at stjernene er lys, liksom vis dere skjønner, at det ser ut som ekte stjerner, for unger liker jo og ha litt lys på om kvelden når de skal sove, og da kunne han jo hatt de stjerne lysa på! :D Det er ikke sanne sterke lys, men sann dimma at det blir sann rolig stemning :) men det blir så mye jobb, men får se hva jeg får til!

Har fått en del inspirasjon av andre gravid blogger da, som AnetteMarie.blogg.no , rommet til hennes lille nurk er så utrolig pent! jeg får hake slep vær gang jeg ser de bildene! :D

Men nå skal jeg legge meg ned og slappe av litt :) kisses;'

Snart halveis! :D

Jeg synes virkelig tiden flyr! ;O i morgen er jeg halveis i svangerskapet, og ca 4 mnd igjen til gull gutten min kommer :D
Og det er ca 18 uker og 4 dager igjen til jeg fyller 17! Gled dere for da får dere også masse pakker! ( det er julaften)
Jeg gleder meg så utrolig mye og sitte på julaften og spise den gode julematen og veit at nå er det iallefall ikke lenge 
igjen! :D


 hrdddd
ca 6 uker

43598511248778897808n400

17 uker og 2 dager

dsc01132

18 uker og 1 dag
bilder fra mobil 131

19 uker og 0 dager

Man ser at jeg har blitt større ja! :D kommer et bilde av magen som ble tatt i dag også, tar det likeså godt i dag jeg! :)
Det kommer i et nytt innlegg!

kisses ;*

linnmajiet.blogg.no har en konk som passer perfekt for oss surrehuer!

http://linnmajiet.blogg.no/1247087173_konkurranse__vinn_og_.html?c=1250278348888 
der har du konkuransen, den passer som skrevet til oss surrehuer som har tankene et annet sted når man helst skal huske ting!  De sier jeg alerede har kommet i ''amme tåka'', men da har jeg jaggu vært det hele livet!

Du kan vinne en avtale bok, som er mer personelig enn de i butikken, de i butikken er svarte og kjedelige men disse kan du selv velge hvordan du vil skal se ut!
Noe jeg synes er kjempe fint! :D Boka kommer fra www.personligalmanacka.com

Nam Nam! iq på 500`?

Nå sitter jeg og pus og venter på pizzaen våres, at det skal være såå vanskelig og bestille en forbanna pizza haha..

Først måtte jeg si adressa nærmere 9ganger.. også etter et kvarter så ringer de meg opp og sier '' vi finner ikke adressa, du må stave det'' ok tenkte jeg og begynte og stave, pluss at han gjentokk etter meg; h ''h'' .....a ''a''.....u ''u''....g ''v''...Nei G! ''V'' NEI G!  ''åja G!'' .. og sann fortsatte det hele tiden haha x) for G var en V for han, og V var G for han, og O var Å hahah.. jajaj..
Men nå plinger det på døra! :D PIZZA!

Og foresten, jeg har blitt gad damn smart! Jeg har en iq på nærmere 500 trur jeg! Bare gi meg et matte stykke, om indeks-Formlikhet-regnerekkefølge-likninger-brøk-Mva-prosent osv osv.. særiøst, jeg har endelig fått meg en hjerne, som jeg er stolt av! haha..
Fikk beskjed på skolen at ungen kom til og bli einstein for det eneste jeg har gjort i de siste dagene er og gjøre matte oppgaver haha.. brått kommer han ut med verdens største hue og sier 2 ganger 4 pluss 5 i aen ganger 2= 58 haha.. kult hadde ikke det vært a:p.. (der har dere bevis på at jeg er smart, jeg tok det i hue, og sjekket med kalkulator etter på og det var riktig!) Sorry for mye skryting haha, men asså dere hadde gjort det samme, om dere hadde sotte på skole benken siden 8 klasse og ikke skjønt en drit i matte, og plutselig får du til ALT! :D

Men nå skal jeg spise! :D kisses ;*

prøve eksamen?

Ja, i morgen er det prøve eksamen i matte da.. Og til mandag er det den virkelige eksamen!
Jeg gruer meg, men trur at det kommer til og gå kjempe bra, for jeg har stått på som pokker siden den 3 august!
Så detta skal gå bra! :D

Idag har jeg fått sendt brevet til lånekassen om stipend, forhåpentlig vis så kommer pengene til fredag om jeg er heldig, vis ikke på mandag, da blir det Cafè med Helene, det blir koselig! :D
Regner med at jeg får iallefall 7000 nå, for det første stipendet er jo større enn de andre, så da blir det shopping, hihi.. Da blir det masse klær og stuff som jeg unner meg selv nå etter 2 uker med matte i sommerferien!

Trur ikke vi får den leiligheten heller, vi var vist ikke på første prioriteringslisten men skulle bli kontaktet om det ble aktuelt, så jeg er negativ og tar det som et nei :p men men, kommer fler muligheter!    babybilder20011Det bildet her er så nydelig!!

har ikke noen nye bilder desverre, men skal få kjøpt meg et ordentlig kamera da blir det andre boller! :)

Kisses ;*

Takk for de ''fine'' blikka ;)

Idag var det sommer skole igjen da :) men måtte dra hjem seinere pga syke magesmerter! hadde så vondt at jeg begynte og gråte! Vet ikke hva det er for noe, men er litt bedre nå heldigvis :)

Så jeg dro til byen for og hente scooteren min, men før jeg dro tok jeg en tur innom senteret der for og kjøpe en ny sann blokk med ark til skolen pga har brukt opp alle, og i samme slengen tok jeg meg ei litta tur innom Hm for og kjøpe noe annet enn joggebukse for begynner og bli lei av og bare gå i det, fant faktisk en fin mamma bukse til 100 kr!! Den kostet 500 kr før, gjorde et kupp der kan man si haha :P

Men over til overskriften.. Når jeg skulle betale klæra jeg hadde funnet så var det en dame som var gravid som stod i kassen, jeg ville bare komme meg fort ut og hjem pga begynte og få vondt i magen igjen, men hu brukte 100 år! hu sto og ni stirra på magen mens hu brettet klæra, hu brukte rundt 3-4 min for og brette en bukse!! Bare for at du skulle se på magen min.. Hu sa ikke et eneste ord til meg, og fortsatte og stirre og stirre, jeg følte meg rett og slett dum der jeg sto og ble glana på.. Og endelig så hadde hu greid og brettet 1 genser og 1 bukse og pakket ned litt sminke , etter 7-8 minutter!  Jeg tok posen og nesten løp ut, når jeg var på vei ut så samlet hu alle som jobbet der og begynte og snakke om meg, og gi meg rare blikk.. Men jeg bare overså det og gikk vidre og følte meg passe dum!
Om noe sant skjer igjen skal jeg faen ikke bare gå! Da skal jeg ta tak i de og fortelle at de ikke har noen ting med det og gjøre og de kan spare seg for slike blikk!
De skremmer jo faktisk kundene! kan ikke akkurat si at jeg har så særlig lyst til og dra og handle der med det første etter at de oppførte seg sann! Men om det er det de vil og ''skremme'' kundene, så får de kose seg, men om det skjer neste gang så skal de få høre, for sant piss gidder ikke jeg og være med på, i allefall ikke av voksene mennesker som i tillegg jobber i butikk!
Hvor blir det av servicen?

Jaja, det var dagens utblåsning :P

Noen bilder fra tidligere i år... På vei til foto shoot!;

25167731235306978982n400
Haha sjekk øya mine:p  ser helt syk ut :p

25167731235307049188n400 

Grunnen til at jeg er litt ''oversminka'' der er pga vi skulle på foto shoot og da må man ha på seg extra med sminke for ellers så synes det ikke! Så det så! :D

Kisses;*

Magen min uke 19+0

Nå se.. Nå begynner jeg og bli skikkelig bolle haha :P
Her er det bilder fra i dag når jeg er 19+0

bilder fra mobil 131

uke 19+0 :)


bilder fra mobil 128

sann der legger han seg hele tiden, haha :p han er vilter inni magen min kan du si
Synes det er helt sykt og se på haha :D her er jeg 18+4 :)

Begynner og bli litt større se :D gleder med bare til magen kommer ordentlig, for nå ser jeg bare ut som jeg har litt extra med flesk på magen hehe, kommer nok snart får jeg håpe! :D

Fin liten leilighet :)

Unnskyld for lite blogging i de 2 siste dagene, men i går var jeg helt skutt, og helt i ørska etter en slitsom dag, så derfor kom det ikke mange innlegg da, noe jeg håper dere forstår hihi.. :))

Men i dag var vi vært og sett på en leilighet på et sted som heter Greåker..
Det står at den var 45 m2, men det får de ikke meg til og tru at den var det, for den virka egentlig mye størrre enn det! ;P
Men anyways, det var et passe stort kjøkken, og en stue som ikke var såå stor men det er plass til det man skal ha i en stue hehe.. Og soverommet var passe til og ha gullet mitt sin seng og våres seng! :D
Vi får vite til mandag om vi får den, så vi får krysse fingrene folkens! :) hihi
Er på tide og forlate ''rede'' og få oss noe eget :)

I morgen er jeg 19 uker da! :D tia flyr gøtt kan du si, men det er enda en god stund til gullet mitt kommer.. Enda godt det så vi kan slå oss til ro før han kommer, så vi slipper alt mas og styr med og ha med en liten unge med på flytte lasset! hehe.. så er nesten like greit at det er litt lenge igjen, hehe..

144705

Fant et bilde av meg fra i fjord sommer, har forandra meg en god del fra den tiden ja! haha på alle måter egentlig :P
Men savner det håret mitt, hadde ganske langt hår på den tiden, men synes ikke der da for har håret i en heste hale ;P hehe

Men takk til Christina http://livetsomungmor.blogg.no/ som skrev masse fint om bloggen min, da bloggen min ble andmelt! Tusen takk for mange fine ord :D du er søt, snuppa mi ;*

Og takk til Nina
http://ninace.blogg.no/  som også skrev masse fint om meg og bloggen min i et innlegg! :D
Kan trygt si jeg ble overasket når jeg plutselig ser bloggen min som overskrift på mine venner sine innlegg! hihi.. Takk for de fine orda! :D

Puss Puss til alle dere søte lesere! ;*

sommerskole i morgen!

Da har jeg vært hjemme fra sommer skolen i 2 dager, pga mage smertene..
Jeg må ta det med ro med en gang jeg kjenner det i magen, ellers blir det et rent hel***e!

Så jeg har hatt 2 dager fri også er det skole igjen i morgen, blir litt deilig også og komme tilbake, siden det er jo så moro når man får til ting, tiden flyr utrolig fort når man greier det :)

men nå drar jeg mot 19 uker her dere! :D synes tiden har gått ganske fort egentlig!
Nurket mitt blir mer og mer urolig for vær dag som går.. Det er ikke snakk om og flytte seg litt, men han skal flytte seg i allefall hvert 2 min, haha.. Men er koselig synes jeg.. Og vis jeg sryker meg på magen så sparker han! :D Det synes jeg er kjempe koselig, får liksom respons tilbake :) hihi.. Ille glad i gutten min jeg, gleder meg bare til han kommer ut, så jeg kan bli kjent med han osv.. også når jeg har begynt og kjenne han, når jeg veit akkurat hva han vil når han gråter eller gjør forskjellige ting, som ingen andre skjønner noe av.. Aah gleder meg :D!

Nei nå er det natta skal opp kl 7!

minnekort366 2

Slenger med et bilde fra shooten tidligere i år! :))

Ha en fin natt, sove godt og drømme søtt! :D

Jeg blir så provosert!

Av alle fordommene mot unge gravide/mødre!  jeg forstår meg virkelig ikke på folk i det hele tatt..
Nå er det snakk om penger og utanning IGJEN! -.-

Og hva vil du si til datteren din om 15 år, når hun spør om å få penger til den kule buksa som ?alle? andre har, selv om den koster 900,-? At hun ikke kan få den fordi du ikke har råd? Tenk litt lenger, det kan være på grunn av den buksa at datteren din ikke fikk være med de ?kule? og gradvis ble mer og mer innesluttet ? hvor hun tilslutt ikke lenger hadde noen venner? Hvis du bare hadde fullført videregående og tatt høyere utdanning ville du vært i stand til å gi barnet ditt ALT det trenger, og vell så det. Men dessverre så er det ytterst får, kanskje ingen unge mødre som stiller sterkt i denne gruppa.

Dette er noe av det dummeste jeg har hørt på lang tid!
Vi unge blir tydeligvis dårlige foreldre for at vi ikke har råd eller rett og slett ikke vil kjøpe den buksa til ungen våres!
Som jeg skrev som svar til denne komentaren ;

altså det eneste du kommer med komentarer om er '' DEN KULE BUKSA''! jeg synes det bare er kvalmt og høre på, rett og slett!
Om mitt barn hadde kommet og spurt om den buksa til nesten 1000 kr bare for at alle andre har sann, så hadde jeg sakt nei! og satt ned foten! det blir for dumt og gå ut med dyre dommer for at mitt barn skulle ''bli med i gjengen'' og henge med de ''kule''.. det kommer mitt barn til og lære fra første stund at bare for at du har dyre klær blir du ikke kulere og får bedre venner! Det er faktisk de som er de ''kule'' som ikke er ordentlige venner! som du sier selv ; at de må ha klær til 1000 kr plagget for og bli venn med de, hvor fjærnt høres ikke det ut?! så nei, jeg kommer ikke til og gi mitt barn det bare for at han/hu skal bli en av de kule! uansett hvor mye penger jeg har, da setter jg virkelig foten ned! mitt barn skal ikke vokse opp som en bortskjemt primadonna som skal ha alt det alle andre har! Sann er det bare, og det er jeg sikker på at mange andre mener også!


Som skrevet der, jeg kommer til og lære ungen min fra dag en at han ikke trenger dyre klær for og få venner, da er de nemmelig ikke ekte venner! Det er de ekte vennene som tar folk som de er, uansett utseende og klær!
Uansett om jeg blir milionær så kommer jeg ikke til og gjøre det en gang, jeg vil at mitt barn skal ha ekte venner som ikke tenker på klær og andre ting..

Hva mener dere om dette?

Før jeg fant ut at jeg var gravid og da jeg fant det ut :)

Fikk et spm av ei som heter henriette om det var planlagt det er kansje fler som lurer litt så skriver det i et innlegg:)

her er historien;
hmm, vi hadde veldig lyst på baby begge 2 men grunnen til at jeg ble gravid er pga jeg skulle opperere vekk mandlene i mars i år så jeg måtte slutte på p-pillene.. jeg skulle begynne på p-pillene når jeg fikk mens igjen,for og ikke klusse med dagene,fikk mens noen dager etter operasonen , men ville ikke begynne på pillene da pga det var helt j***** vondt! greide ikke spise eller noe så da er ikke det første jeg gjør og begynner på noen piller:P
 så valgte og vente til april med og begynne på de.. men problemet var det at jeg fikk aldri mens i april :p så fikk aldri begynt på de, så begynte jeg og bli dårlig trudde det var infulensa, var ikke helt frisk.. Var sliten i korppen og trøtt/slapp hele tiden + 1 2/2 - 2 uker over mens.. men jeg og typen hadde kranglet litt før så jeg tenkte at det bare var stress som gjorde at mens ble utsatt og tenkte ikke mer på det, men var forstatt dårlig..
Så jeg ringte legen og sa at jeg var blitt dårlig igjen, hadde små vondt i halsen osv så måtte jo selvfølgelig sjekke det opp pga jeg nettopp hadde operert, så jeg tok masse blod prøver og et stikk i fingeren for og sjekke infeksjons greiene i kroppen, og mens jeg ventet på svar fra den spurte jeg om de bare kunne ta en graviditets test i tilleg siden jeg var så langt over tiden, de sa selvfølgelig ja, så jeg tok testen og da var det bare og vente.. infeksjons måler greia ,den var på rundt 10 som er normalt.. ca 8 til 12 er normalt.. så der var det ikke noe..
MEN så sittet hu på  testen igjen, og den vise GRAVID! den hadde vist gravid etter noen få sekunder! så der var det ingentvil hva det var, så det var ingen infulensa men en liten baby! :D jeg ble litt sjokka egentlig jeg satt og stolen og tårene bare rant, hu sa at jeg skulle ringe typen min som var på storbyen (et senter rett ved siden av) så han kunne komme opp, jeg ringte og sa jeg var gravid og han kom løpende opp med det største smilet i verden, det strålte av han.. gjett om han var glad a! haha, mens jeg sto der fortsatt i sjokk og små gråt (var nokk sjokk tårer og litt gledes tårer)  var aldri i tvil i hva vi skulle gjøre med babyen våres, vi skulle beholde det uansett.. vå kom vi inn til legen og fikk sanne gravid helsekort greier som jeg må ha med på vær kontroll og ultralyd for og skirve vekt og andre ting som skjer under graviditeten.. pluss at vi fikk masse bøker og blader vi kunne lese i for og finne ut litt mer om hva som skjer inni meg.. Og den dag i dag ligger det en liten gutt i magen min som skal hete Daniel! :D han er kjempe nydelig, skikkelig bolle! haha :D han er vilter, kjenner han flytter på seg hele tiden, det kjennes ut som du holder på en vann pose med gull fisk sm svømmer rundt i posen når han flytter på seg haha.. litt rar følese ,men deilig! :D

Så det var historien før og etter :) veit hu bare spurte om det var planlagt men siden jeg skulle skrive om det kunne jeg bare skrive hele historien hihi :)

Kisses ;*

Vente på dommeren?

Takk for alle fine forslag! :D
jeg kmmer til og nevne alle navn for typen min som har blitt skrevet av dere, så får vi se hvem han liker best og hvem jeg liker best :) vi må jo finne noe fint og som passer PLUSS at han skal ha det hele livet ;O så nå må vi tenke grundig hihi..
så jeg forteller han forslaga etter på så kommer det endelige navnet etter på eller i morgen :)
Siden jeg går jo på skolen vettu, så er sliten om dagen :))

dsc01105 dsc00353

                                                                                  Litt gammelt bilde av meg hehe :)
Bilde av meg :)

hmm mellom navn?

okei, jeg er litt usikker på mellom navn..har noen forslag;

Daniel Cristopher
Daniel Alexander
Daniel Leander

men jeg vil ha fler og velge mellom! 
så da vil jeg at dere lesere skal komme med noen forslag som dere synes passer godt til Daniel! :D


Forslag fra lesere til nå;
Daniel Andrè 
Daniel Johan
Daniel Amadeus
Daniel Sivert
Daniel Nicholai
Daniel Andreas
Daniel Nicodemus
Daniel Caspar
Daniel Timotheus
Daniel Tiberius
Daniel Valdemar
Daniel Zacharias
Daniel Elias
Daniel Matheo
Daniel Emilian
Daniel Cornelius
Daniel Ammadeus
Daniel Sebastian

Er åpen for fler forslag er godt og ha masse og velge imellom! :D

lille gutten min<3

dsc01135
Bilde av gutten min, hihi han er bolle (A)<3

dsc01136
enda et, sjekk den kule magen a! :P haha nydelig a! :D

dsc011321

Tjukka det se! :D har en liten bolle mage jeg og se! thih

Den dagen har jeg ventet på i lang tid! :D

I  dag så var første dagen av sommer skolen min, det var skikkelig moro egentlig, jeg greide alt! :D har blitt mye flinkere til nå! hehe, har en god følese på at jeg kommer til og få en god karakter i matte! :D bare jeg får en 3 så er jeg kjempe fornøyd! jeg har slete med matte siden 8 klasse, var en av klassens beste til 7 men u.skolen begynte jeg og slite.. men nå skal det bli andre boller a gett! :D

i dag som dere vet har jeg vært på utralyd! og så lille nurket mitt<3 babyen min var helt frisk og rask, kjempe nydelig! skikkelig bolle skinn også (A) haha..
ble helt forelska, det ble Michael også :D hihi
nurket mitt titta også mot oss også, så ut som det var et lite vink også! hihi
Men nå kommer det vi alle har venta på! Det er en liten gutt! :D  <3
jeg har verdens nydeligste liten gutt i magen min, og han kommer i januar<3 fikk ny termin i dag og den er 05.01.10 og den forje var 03.01.10 og det er mens termin, så er ikke mange dagene forskjell!
ååh jeg gleder meg så utrolig mye og få lill gutten min i armene mine! kan nesten ikke vente! :D

kisses ;*

Lille baby <3

Ah, har hatt skikkelig vondt i magen i det siste ;S helt sikkert normalt, men blir automatisk redd.. er bare redd det skal komme blødninger jeg ;S men det går sikkert fint! :D
hadde ikke kjent liv fra babyen min på en liten stund, men i går kjente jeg det igjen :D sparka har blitt litt kraftigere, men de er enda svake thihi.. godt og kjenne at alt er som det skal :)

Til mandag er det ultralyd, gleder meg kjempe masse.. Håper vi kan se hva det er fornoe, for jeg vil så gjerne handle klær.. Vil liksom ikke bare ha nøytrale klær, vil ha noe som er i fargen baby blå/rosa! Selvom jeg har en god følese på at det er en liten gutt der inne, jeg har følt det lenge, men vi får se! :)

idag er jeg 17 uker og 6 dager , synes det er så lenge.. ja jeg vet jeg syter veldig over hvor lang tid det er igjen, men er det no rart i ;o?
Men nå orker jeg ikke skrive mer, har så UFATTELIG vondt i hodet! slitsomt!
Kisses ;*

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits