Blogglisten september 2009 (Sillie Therese -mamma'n til Daniel Leander)

september 2009

Noen klær og andre ting til baby gutten min:)

Det er ikke mye som er her hos typen min, for det beste av tingene til gutten min ligger hos mamma.
Så flere bilder av ting osv kommer når jeg har tatt bilder av de! jeg har altså MYE mer enn det her, må bare få somla meg dit og ta noen bilder av tingene, men her er noe av det jeg har her;

dsc01227

dsc01228

Det herlige settet her med lue, sokker, bukse og genser fikk jeg av ei i klassen min, Ann cecilie!
Jeg ble helt rørt når jeg så klæra! noe så fint! Får ikke takket hu nok så jeg sier igjen TAKK! :D


dsc01229

Det her er en sann tøy bok greier som man kan sette i forskjellige bilder i + at det er speil osv..
Den er fikk jeg fra godboken i velkomst gave.
dsc01230

Det her er en slags ball, som også er fra godboken,  det følger med en liten bade ball greie som man skal putte inn i så det blir en ordentlig ball :) gleder meg til gutten min kan leke med den! :D

25 uker og 1 dag! :D

Ja da var jeg 25 uker og 1 dag! :)
Off, jeg begynner alerede og bli sliten! Bekkenløsning smerter osv, vis jeg sitter litt for lenge så stivner jeg helt i bein, hofter og alt! Fytti grisen og det er vondt! huff, jeg som trudde dette skulle gå som smurt, men neida..
Håper jeg bare fortsatt greier og gå fult på skolen, men tanke på at jeg går matfag og det blir mye gåing ogsant.. Får bare ta tiden til hjelp, har fått tips fra jordmor til og begynne med akupunktur , det skal vist hjelpe så da håper vi det at det gjør det bedre! :D

tlf bilder 034

Haha fortvil ikke! jeg har ikke blitt SÅ stor på de få dagene! jeg måtte bare ta et bilde når jeg var skikkelig oppblåst sann at dere kunne se hvor stor jeg er da! :P

tlf bilder 037

Her er dagens mage bilde, her er jeg altså ikke oppblåst! :)

Jeg sa jeg skulle legge ut bilde av det nye håret mitt, men har ikke fått tatt noen bilder..
Synes jeg ser ut som en dass fortiden så det første jeg gjør er ikke akkurat og ta bilde av meg selv haha..
men før jeg legger ut bilde som kommer i løpet av uka så kan dere se hvor pen jeg var når jeg satt i frisør stolen! tlf bilder 027

Se så vakker jeg var! haha.. Ser ut som jeg har en slags ufo på hue?.. men ble bra det iallefall! :D

Kisses ;*

Sjuklingen..

Vært en slapp dag, siden jeg har vært hjemme fra skolen..Måtte dra hjem i går fordi jeg følte meg virkelig ikke bra..
Svimmel, vondt i kroppen og kjentes som jeg skulle koke over!
Så i dag har jeg bare kosa meg i senga hele dagen, deilig og ha en slik dag også :)

Har desverre ikke fått tatt noen mage bilder nå, men jeg skal legge ut i morgen! :) så følg med på bloggen i morgen for da kommer et nytt bilde!
Nå er gutten i magen min utrolig aktiv vær dag, han har egentlig vært det lenge, men nå er det mye mer kraftig, pluss at jeg merker at han begynner og bli veldig stor! Sparker og slår om hverandre hehe..
Idag er jeg 24 uker og 5 dager, det går så fort!! Det er utrolig deilig egentlig, at det går så fort.. Men når han ført kommer ut så kommer jeg vell til og ønske at tiden skulle gå sakte..
Jeg tenkte også og legge ut noen bilder av klæra jeg har til gutten min, som jeg har fått i gave! :) Det blir tatt med mobil kamera, så det blir ikke så bra bilder men det får gå til jeg får stipendet og får kjøpt meg et ordentlig kamera!

Også skulle jeg liksom legge ut noen bilder i innlegget! Men nei da, blogg er klikk igjen!!!!
Altså jeg blir gal snart! ååh! prøver igjen i morgen håper for gud skyld at det er fikset da!

Kisses ;*

24 uker!

oj, jeg er 24 uker i dag, tiden flyr gett, og som dere sikekrt har sett på innlegget nedefor har jeg begynt og få ordenlig mage også :)
Jeg tenker hele tiden på gutten min,gleder meg bare så utrolig mye til han kommer ut! Jeg ser andre som har fått sin lille de siste dagene og når jeg ser de små nurkene som ligger der, vil jeg bare at han skal komme ut NÅ!
Så til dere som har fått nurket deres GRATULERER! Er mange av de jeg leser bloggen til som har fått/skal få nurket sitt i september, skulle ønske jeg var en av de! hmm.. Men men, er ikke såå lenge til gutten min kommer da! :D

Off, nei vet dere hva, jeg våknet til morgen i dag og fant kabelen som hører til tlf, som man skal plugge til dataen  for og overføre bildene i et glass vann! haha, skjønner ikke hvordan i all verden den kunne havne der :S men men får bare kjøpe ny :P off, nettopp funnet den igjen liksom så skal den bli ødelagt? jaja typisk min flaks haha..

bilder fra mobil 037
( vet det ser ut som om jeg lager den trute munnen, men gjør ikke det, hadde tatt på en sann lipgloss som gjør sann at leppene blir fyldigere! :p Og ja jeg vet, jeg kledde det ikke haha!)
fant et bilde som er ca 1 år gammelt, shit hvor langt hår jeg har!! Får helt mark av og tenke på at jeg klippa det av! Arg!
Og som jeg savner den piercingen i overleppa! men den kommer inn igjen til ny året! :D (kan ikke ha piercinger når man går mat linja, så derfor er det et dumt trekk og ta det når man går der!)

kisses ;*

Jeg er tilbake! ; Mage bilder!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, merker jeg begtynte og savne det.
Men jeg har hatt all fokus på skolen, for jeg må virkelig gjøre det bra dette året! for jeg skal ut i lære! :)
Så nå kommer jeg tilabke fra en liten ''pause'' eller hva jeg skal kalle det! hihi

Også har jeg ikke fått lagt ut mage bilde fra uke 22 og 23! så det kommer nå!

dsc01200

Her er jeg 22 uker og 2 dager :)

dsc01207

her er jeg 23 uker og 6 dager det er tatt i dag :)
Og plutselig este vi opp gett haha..Nå begynner det og bli vanskelig og ''skjule'' magen, den synes igjennom alt :P
Jakker sklir langt opp på magen for den har blitt ganske stor, men til nå er det ingen trekkmerker, håper det holder seg slik, selvom det er i slutten de fleste får det, men jeg tenker positivt! :)

Nå har tiden gått sinnsykt fort, pga jeg stor trives på skolen!
Til og med lærerene sier det at jeg stråler på skolen, og virker som jeg stor trives, og selvfølgelig gjør jeg det! Det er grise arti og gå matfag linja. Det er mye bedre enn 1 året, for nå går vi enda dypere i faga + at vi har butikk hvor vi selger varer som vi lager, jeg stor trives! :D
I begynnelsen så tenkte jeg at dette kom til og bli slitsomt og tungt, men nå er jeg nesten lei meg pga jeg vet jeg skal slutte i desember og være hjemme en stund før jeg skal tilbake, men men noe må man ofre! :)

Jeg har også fikset håret som jeg snakket om, det er blondt oppå også har jeg mørkt under og mørke striper litt over alt, jeg ble kjempe fornøyd. Jeg lover og legge ut bilde av håret så snart som mulig, men nå er jeg så sol brent at jeg ikke tørr og ta et bilde en gang, jeg ligner en tomat rett og slett, så når det blir bedre så kommer det bilde!

kisses ;*

Her kommer svara! :))

Marieeeeu;

Hva driver du med nå for tiden ? skole ? eller er du hjemme ?
Bor du hos foreldra?
Var det planlagt å få unge?
Hva heter kjæresten og hvor gammel er han ?

Svar;
Jeg valgte og fortsette på skolen, hadde ikke orket og bare sitte hjemme. Så jeg går altså 2 året mitt på vg.
Nei, akkurat nå så bor jeg hos mammaen til typen min til jeg og han finner noe annet.
Hmm, nei det var ikke planlagt og få unge.
Kjæresten min heter Michael, han er 19 blir 20 i desember altså født i 1989 :)

Theapijah;

Når fikk du vite at du var gravid?
Og når er termin?

Svar;
-Jeg fikk vite at jeg var gravid 7 mai 09, da var jeg ca 6 uker på vei.
-Mensen termin er 3 januar 2010 og ultralyd termin er 5 Januar 2010.

Hilde

Hei!
Har du tenkt over hvordan det vil bli om du føder et barn i prematur(barnet blir født alt for tidlig)?

Svar;
-Ja tanken har ''rammet'' meg, jeg er liv redd for og føde gutten min altfor tidlig.
Jeg vet ikke om jeg hadde taklet det, rett og slett. Jeg vet jeg bare må takle det på en ''fin'' måte og tenke possitivt, men jeg hadde knekt sammen.
Pga jeg er redd hva som kan skje, ikke alle er like heldige og får dra hjem med babyen sin etter fødselen, og det er det verste som kan skje! Tanken på og se gutten min være altfor liten med slanger og ledninger på seg skremmer meg virkelig! Og som alle andre gravide håper jeg virkelig at han holder seg inne/at alt er bra, sann at han kan være inne så lenge som mulig, for og slippe og ha de tankene om at jeg kansje ikke får dra hjem med gutten min.

Hege

Skal du og barnefaren flytte sammen ?

Svar;
-Ja vi leter etter leilighet, men kan vel si at vi på en måte bor sammen alerede hos mammaen hans :)

anonym

Har du tenkt på navn til han/hun?
Kan du legge oftere ut bilder av magen din?:D elsker gravide mager!
Hvordan reagerte foreldrene dine? Hvordan sa du det til dem?
Hvordan reagerte kjæresten din?

Svar;
-Ja navnet ble Daniel Leander :)
J-epp! det skal jeg få til, nå er det noe feil med blogg, de nekter og laste opp bilder osv, men når det er fikset så skal jeg prøve og legge ut bilde oftere siden du øsnke det! :)
-Foreldrene mine reagerte kjempe fint, jeg har altstå fått støtte fra dag 1 av de begge..Jeg sa det bare rett ut for og slippe missforståelser osv, men mamma trudde jeg tulla, og sa jeg skulle slutte og tulle :p men når hu skjønte at det var sant ble hu bare kjempe glad, pappa ble også glad men han hadde ikke regnet med at han skulle bli bestefar i 30 åra, så han ble sjokkert hehe.
-Kjæresten min reagerte som om han hadde vunnet 20 milioner! Rett og slett, jeg ringte og fortalte at han skulle bli pappa, så kom han løpende opp på lege kontoret og bare strålte. Jeg har ikke sett den gutten så glad før, han kysset og koset meg, og begynte og ringe mammaen og pappaen sin for og fortelle de at de skulle bli besteforeldre hehe. Så ja han ble overlykkelig!

Eirin Mauland

hvordan reagerte foreldrene dine? :-)

Svar;
-Har svart på dette rett over her! :)

Ida Hjelle .

- Hvordan tror du at du kommer til og takle hverdagen som mamma ?
- Var det planlagt ? Tenkte du på og få barn før du ble gravid ?
- Viss du kunne " velge " , skulle du ønske at du ikke ble gravid så ung . ( Vet du kunne tatt abort , men sånn generelt )

Du kommer til og bli en flott mamma :)

Svar;
-Åssen jeg kommer til og takle det er egentlig vanskelig og vite, men for og være ærlig kommer jeg til og takle det fint, men selvfølgelig uvant og ikke kunne bare dra ut når det passer meg osv, siden ting trenger med planlegging, men sann ellers kommer jeg til og få en supert pga mye støtte fra alle kanter og da blir ting automatisk lettere enn om jeg ikke hadde fått støtte, så kommer til og få det kjempe fint regner jeg med!:)
-Nei det var ikke planlagt. Ja jeg hadde tenkt en del på det for og være ærlig, tanken gjorde meg glad på en måte, jeg har hatt lyst på unge lenge, og jeg tenkte hele tiden at om jeg ble gravid så kom det bare til og bli bra osv, men når jeg først sto der uventa gravid og fikk høre at blod prøven på infulensa var negavit, men graviditets testen var possitiv, så var det ikke sann jeg hadde tenkt da, jeg ble stum og sjokert, rett og slett helt fjern!
-Jeg kunne velge om jeg ville ta han bort, men det kunne ikke falle meg inn, jeg fikk så mye støtte fra alle kanter osv, så det kunne ikke falle meg inn, MEN hadde jeg ikke fått noe støtte så hadde ting vært mye mer anderledes, for tanken på og miste de nære (familie og venner) pga det vil jeg ikke riskere, så ting hadde vært litt anderledes da, men bare tanken på abort skremmer meg engentlig, er ikke sterk nok til slik.
-Tusen hjertelig takk!:D

linn kristine :- )

Jeg elsker bloggen din:) du er så bra!
Hvordan er det å være gravid?
Kan du fortelle om svangerskapet?
Skal du droppe ut av skolen?
Var det planlagt?

;*

Svar;
Tusen takk! :D Er så moro og få possitive komentarer, det gjør det mer moro og blogge så tusen takk igjen! :D
- Det er ganske greit egentlig, men slitsomt. Nå som magen kommer for fult er det vanskelig og gjøre tingen, som og sitte, ligge, vaske, jobbe, ja rett og slett enkelte hverdags ting. + at jeg begynner og få bekkenløsning, så det kan være veldig vanskelig og bøye seg ned, sitte på huk, stå lenge osv. Men ellers så er det helt fint! :)
-Svangerskapet mitt til nå har vært kjempe fin! I begynnelsen var jeg små kvalm kastet opp kun 2-3 ganger så har vært kjempe herlig, men slet litt med hode pine osv, som gjorde det vanskelig og kunne stille opp på jobb og være ute med venner. Begynte og kjenne liv ganske tidlig, og magen har først begynt og synes igjenom klær osv nå den siste tiden.
Har slete med mage smerter og sann med det er pga det viier seg jo ut inni der, så det er helt normalt, har egentlig til nå hatt en ''drømme'' graviditet, har ikke slete med så mye som mange andre gjør, mange sliter med kvalme i 9 hele mnd!
Jeg kjenner også masse liv hele tiden, han ligger så og si aldri rolig. Egentlig veldig slitsomt, men da blir jeg i allefall ikke urolig for at det er noe galt, men for min del kunne han godt vært LITT mer rolig! :p
Men KVISER! der har du problemet, før jeg ble gravid hadde jeg ikke en eneste kvise, hadde kansje 1 i mnd, men nå så får jeg det hele tiden, heldig vis ikke store, men sanne ''nupper'' i panna , ved kinn beina og haken! Det irriterer meg, for har hele tiden hatt kjempe fin hud, men nå ble den stygg.
Og vekta har heller ikke gått opp noe særlig, før jeg ble gravid var jeg undervektig, har veid helt ned i 42. I uke 6 veide jeg 48 , og nå veier jeg mellom 52-54 så jeg har kommet meg opp til ''normal'' vekta noe som er kjempe deilig, for jeg følte meg ikke bra i kroppen jeg hadde før men nå liker jeg den :) Så de kiloene jeg har gått opp til nå har bare vært bra for kroppen og jeg håper de forblir der til etter fødselen også!
Har også fått den berømte halsbrannen! hurra, det er aldeles ikke deilig, vær gang jeg skal legge meg så kommer den vemmelige syre brennende tingen til halsen og tar nesten livet av meg, skal kjøpe noen piller så det går vekk, men er treg av meg :P

Hmm det der var vell litt om svangersapet mitt grenerelt om ting jeg har slete med og ''sliter'' med til nå, håper jeg svarte på det det du lurte på, omd et var noe annet bare skriv en komentar så kan jeg svare på akkurat det du tenkte :)

-----------------------------------------------------------------------------
Det var svara! jeg håper alle fikk svar på de det hadde i tankene! Kommer nok en smp runde litt etter hvert også, men gidder ikke og ha de så tett oppå hverandre for det blir litt teit :p
Som jeg skrev til Linn Kristine også; vis jeg ikke svarte på det dere lurte på ordentlig så send en komentar så skal jeg prøve og svare på akkurat det dere lurte på! :))

Kisses;*

Aaah!!

Jeg driver og prøver og legge inn nye mage bilder på bloggen, men blogg nekter og laste opp bildene!
Jeg merker jeg snart sprenger av sinne!  Det er derfor det ikke har kommet noen bilder som jeg lovet, men er desverre ikke min skyld! jeg prøver og legge ut hele tiden, så de kommer så snart blogg er okei igjen! :D

Og ang spm runden! Svarene kommer i morgen! Så send inn masse spm som dere lurer på til i morgen!

Kisses;*
Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits