Blogglisten oktober 2009 (Sillie Therese -mamma'n til Daniel Leander)

oktober 2009

Jordmor time -Seteleie

Her om dagen var det tid for ny jordmor time..
Var like koselig som vanlig :) Jeg har hatt noen misstanker om at jeg har lekket litt fostervann,så jeg måtte ringe føden for ei uke siden i dag.. Som de sier bedre og ringe en gang for mye enn en gang for lite!
Men ja i tlf så forklarer jeg situasjonen osv, for jeg hadde jo lest litt på snartmamma.com og der var det ei som skrev noe som er akkurat lik min situasjon så jeg ble bekymret..
Så jeg forklarte det hele til hu i tlf, og jeg fikk til svar at jeg skulle ringe jordmora jeg gikk til kontroll hos i stede (dette var på nattan ca 00.30), mens hu små lo.. Jeg tenkte ikke mer på det så jeg ringte jordmora dagen etter pga jeg måtte time pga timen kræsja med skolen, så fikk timen nå om mandagen som var..
Da forklarte jeg det hele til hu også, hu spurte om jeg hadde ringt føden, så jeg forklarte hva hu sa til meg i tlf..
Å gud jordmora ble sinna! Hu tok opp røret på tlf og skulle snakke med den dama jeg snakket med, for sann skal man vist ikke svare, for er det misstanker om forstervann lekasje så skal man komme ned og få en grundig sjekk..
Så hu ble sinna som en oter! haha, var litt komisk der og da, men det er bra at hu tar ting alvorlig iallefall, for det kan jo være farlig! Så om jeg fikk misstanker igjen,så skulle jeg ringe ned og si at de skal ta meg inn for det har jordmora mi sakt! haha søt og vettu :P

Også kjente hu på magen min, lille gutt ligger vist i seteleie! huff!
Morkaka ligger på fremsiden og da er det vist større sjangs for at de legger seg i sete også!
Ja jeg vet han enda kan snu seg, men når man får den beskjeden så blir man utomatisk små redd, for jeg vil ikke føde vaginalt sete! Så jeg må på oftere sjekk for og se om lille gutt snur seg, selvfølgelig håper jeg at han gjør det for og slippe styr og stress..og kan få en ''normal'' fødsel :))


Fikk spm om jeg kunne legge ut bilde av kjæresten min, men problemet er at det er bare gammle bilder haha, han er ikke særlig glad i og bli tatt bilde av kan du si :P
Men jeg kan legge ut noen; (trykk på bildene for og få de større)

Dette bildet er tatt sommeren 2006      Dette er tatt i 07 trur jeg
i78925375181486                    i179990789258374

Bilde av oss fra 06/07<3♥
i204409867640374
Jeg elsker deg over alt!


Han har forandret seg en god del, så jeg skal prøve og snike meg til og få tatt noen bilder av han thihi..

Kisses;*

Nytt design!

Som dere ser har jeg redigert designet helt.. Jeg tenkte også det ble lettere om jeg la alle innleggene i kategorier slik at dere lettere kan finne frem til ting om det er noe dere vil se..

MEN mens jeg drev og rota med det, så begynte blogg og lage sine engne kategorier!
 
Er det noen av dere som veit hvordan jeg kan få fjerne de? ikke alle men bare et par - 3 stk?Q; hvordan synes dere det ble ? :) Skal jeg gå tilbake til det gammle eller beholde det nye?

spørsmålsrunde igjen! :)

Fikk spørsmål om jeg kunne ha det igjen, så da bare kjører jeg på jeg..  :))
Så still så mange spørsmål dere vil og svarene regner jeg med kommer iløpet av et par - 3 dager! :))

spc3b8rsmc3a5lstegn

Det er ikke alltid en drøm og være gravid!

Det er ikke alltid en drøm og være gravid..
Det er masse nytt som skjer med kroppen, hormoner og selvfølgelig mye endringer med kroppen generelt.
Jeg savner den gammle kroppen min. Jeg savner hvordan jeg var før jeg ble gravid, jeg er lei av og bli så fort sur!

Før jeg ble gravid så viste jeg akkurat hvordan jeg skulle kle meg den dagen jeg ble gravid.
Jeg skulle ha tett sittende gensere med bolero ( da blir magen mer synlig ). Jeg skulle ha masse med topper som er sydd slik at magen kommer bedre frem.
Men nei sann ble det aldri, jeg takler det ikke, jeg kan ikke fordra det!
Jeg vil helst ha gensre som ikke er tett sittende og i allefall ikke gå med bolero!
Er jeg i byen så ser du meg ikke med jakken åpen, uansett om det er 100 grader inni jakken,så kan jeg banne på at den er igjen! Jeg vil ikke at det skal være sann, jeg vil vise frem den lille strutte magen min og være stolt over den. Jeg er stolt over den men jeg vil ikke vise den frem :S Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være slik? Kan ikke jeg bare ha det som alle de andre gravide, som går der med den pene gravide magen, med tettsittende genser som hyler '' Jeg er gravid''
Jeg savner og kunne gå pent kledd og samtidig være komfertabel med det jeg går i..

Familien får ikke lov til og ta på magen min, de kan bare glemme det. Spørr meg ikke hvorfor, jeg har ikke peiling!
Jeg hater og ha det sann!  Jeg er heller ikke flau over og være gravid, og det kommer jeg aldri til og bli heller, men forstår bare ikke hvorfor det skal være sann?

Jeg gleder meg til og kunne gå ut igjen og føle meg ''pen''.. Er det noe jeg synes om meg selv nå så er det at jeg er stygg! Kan ikke fordra utseendet mitt nå. Alle andre rundt meg ser så utrolig bra ut og er skikkelig pene, mens jeg synes jeg ser ut som en dass rett og slett!
Jeg høres kansje helt sinnsyk ut nå med alt jeg har skrevet til nå, men det er sann jeg føler det.. Alle trur at det og være gravid er en drøm og er så fantastisk for alle, men det er det faktisk ikke.. Jeg er en av de som ikke har det helt lett under graviditeten til nå, jeg våkner vær dag og håper at det har endret seg og at denne dagen skal bli bedre enn de som har vært..  Jeg har aldri vært negativ mot meg selv før, har aldri gått rundt og sakt jeg selv er stygg og vemmelig for soppas respekt har jeg for meg selv, jeg er ikke så oppmerksomhet syk at jeg trenger ikke og si slik,..Jeg sier det ikke ut ofentlig nå heller, men jeg skriver det her for og få det ut, er lei av og late som at alt er så fint og flott, for det er det faktisk ikke!

bilde34344

[ Bildet tatt fra google ]

Kisses!

Vemmelig drøm!

Når man er gravid, så har man mange merkelige drømmer..Syke drømmer!
Og det har jaggu jeg hatt og..

Vi hadde altså fått ungen osv, han var kjempe pen.. Liten spinkel gutt, med store øyne og mellom blondt hår med litt fall i og han var små beskjeden, en kjempe nydelig gutt!
Jeg skulle dra til tanta mi for og hente han, fordi jeg hadde vist ikke sett han på 3-4 dager av en eller annen merkelig grunn. Jeg løftet han opp og var på vei til døra fordi jeg fikk besøk ( da var jeg brått i  huset vi bodde i før) og skulle ta på skoa og lukke opp døra, mens jeg hadde babyen min på armen..
Brått knakk han nakken!! Den ble slengt tilbake og han ble helt blå/lilla/rød/svart fra ansiktet til halsen, jeg fikk jeg panikk og måtte legge han ned på armen min med magen hans ned så jeg fikk dunke han i ryggen ( forstod ikke hvorfor jeg måtte dunke han i ryggen pga brekt nakke men men) , etter jeg hadde dunket han i ryggen en del ganger så var han helt bra igjen..

Fy for en ekkel drøm! våknet at jeg gråt i søvne også =/
Er ikke moro og ha slike drømmer om babyen sin, har jo blitt så glad i han! Så nå vil jeg iallefall at han skal komme så fort som mulig, sann at jeg bare kan holde og kose med han!
dsc01136

Gutten min<3

idag er jeg hele 30 uker!

Jadda, 30 uker i dag!
Så jeg kan ha babyen  min i armene mine om 8 uker, men kan også gå på overtid og da går man ikke lenger enn 2 uker over tiden så, fra 8 til 12 uker!
Men det er 10 uker igjen til terminen min, håper han kommer om 8 uker jeg da! :D hihi

Din graviditetsuke: 30
Fosterets alder: 28 uker

Tenk nå går du inn i den siste fjerdedelen av svangerskapet! I løpet av 8-12 uker vil du sitte med et lite nyfødt barn i armene!
Fosteret fortsetter å trene på å puste ved å bevege brystkassen inn og ut. Det kan tisse og drikker ca. 1/2 liter fostervann i døgnet. Dunhåret på kroppen reduseres. Beinmargen produserer nå de røde blodlegemene.
Har du småkynnere? Livmoren din forbereder seg på fødselen på dette sett.
 Graviditetshormoner gjør dine leddbånd mer tøyelige og bløte. På grunn av dette kan du oppleve ryggsmerter.
Prøv å rette deg opp i ryggen når du sitter og står, selv om du nå har ulik vekt foran og bak på kroppen. Bli bevisst din holdning!

Fosterets vekt: ca. 1550 g
Fosterets lengde:
ca. 37,5 cm

pa250106

Dagens mage bilde..

Og i går tok jeg resten av baby shoppinga, nå er så og si alt i hus, og det er deilig og tenke på. Så nå kan gullet bare komme! hehe
Dyner, flasker,smokker,seng,vogn, sengetøy, søt bamse som spiller musikk, stol som vugger med musikk, vippe stol, klær, smekker, gass kluter, kose klut, flaske varmer, dynetrekk, sann pose som gullet skal ligge i for at han ikke skal få dyna over hodet, 1 boks Mors melk erstatning i tilfelle gullet ikke vil ha min melk,  ++++ mye mer :)
Deilig og vite at jeg er ferdig..

Imorgen er det en ny jordmor time,da kan jeg høre hjertet igjen :D er moro og høre på..

Nå ligger typen min rett ut her med feber , vondt i kroppen og greier og greier.. Jeg vil så aldeles ikke bli syk nå! Så han får pent gi fader i og smitte meg :) jeg får vell leke sykepleier for han vell, han er jo så snill med meg når jeg er syk så får dulle litt med han når han først er syk..:) hehe

Kisses ;*


Trykk på bildene for og få de strørre :)
pa250099pa2500681pa250082


knerten!

Dagen i dag har vært koselig :)
Mætti ( ei veninne) kom til meg også farget vi håret, jeg bare lysnet det på toppen for det begynte og bli en litt rar blondt farge med orange skjær i det så var på tide og gjøre noe med det, og på Mætti tok vi det bare litt rundt omkring i hue for og få det lysere :)

Og seinere dro jeg mammaen hennes og Mætti og spiste pizza..(Har ingen bilder for dagen for hadde ikke med kameraet! ) Etter det så var de kino! Vi så knerten og lille bror, haha så utrolig søt film!
Han er så nusselig han som har hovedrollen, sklikkelig god klump :D
Så har vært en kjempe koselig dag!

ja jeg har fått meg kamera og vett! Var på tide haha.. Ble et billig kamera til ca 900 kr, men det er veldig bra til og være så billig! Ergo; trenger ikke være millionær for og kunne få bra ting! :))
Er noen som har spurt om jeg kan slenge inn flere bilder av meg så da slenger jeg inn noen bilder som er tatt med mitt nye kamera! :D

pa210036

pa210037

Jaja, ser litt små snodig ut på bildene, men det er iallefall meg! haha :D

29 uker.. + mage bilder

Idag er jeg 29 uker! Tiden flyr gøtt..
Håper engangsstønaden kommer inn snart så jeg kan handle siste rest :)
Og sann at jeg får handlet små tingene jeg skal ha med i sykehusbaggen (synes det personelig er best med nye ting når man skal tingen)
Har bestemt meg for at jeg skal ha den ferdig i uke 35, for da slipper jeg og ha noen bekymringer om jeg har glemt noe osv i siste lita, for det er typisk meg hahah :p

Din graviditetsuke: 29
Fosterets alder: 27 uker

Gratulerer - nå er du i tredje trimester og offisielt høygravid!
Barnets hode begynner å få de rette proporsjoner i forhold til resten av kroppen. Det produserer fett under huden som brukes som energikile og har en isolerende virkning.

Du som er gravid føler sikkert et press på magen og mellomgulvet nå. Du kan også ha vansker med å spise et stort måltid, fordi livmoren din vokser og opptar mer plass. Halsbrann er ikke uvanlig fra nå og fremover. Små hyppige måltider er et godt råd. Medisiner kan brukes, men bare etter rådføring med lege eller jordmor.
Fosterets vekt: ca. 1350 g
Fosterets lengde:
ca. 36 cm

dsc01276

29 uker

dsc01271
29 ukerOg nå har jeg fått bisken min hjem til meg! :D han er så god og snill..

Han er den vakkreste hunden man kan finne veit jeg!

dsc012771
Lille Aris bisken min, er ikke han vakker så vet ikke jeg :)

dsc01280

Nå er han voksen , han er 1 1/2 år ca :)
min

Her er han ca 3 mnd gammel, liten baby :D

Kisses;*

Første baby klær vask!

Tro det eller ei, jeg har gledet meg til det lenge! og kunne vaske min første runde med baby klær..
Nå henger det til tørk, må le når jeg ser bort på stativet.. For kjæresten min er jo ganske høy så klæra hans er  jo nær gulvet når det henger til tørk, og nå det  lille tøyet som henger der nå som ikke har sjangs til og rekke ned til gulvet en gang, haha..

dsc01248
Er så søtt synes jeg! :D


Synes speil bilder egentlig er litt teit i seg selv, men da fikk jeg liksom med meg hår og klær så da ble det sann til slutt haha! :P
dsc01251Her ser dere det nye håret mitt, det er altså lyst oppe og mørkt under, + mørke striper litt over alt! :)
Kjøpte meg en fin jakke i går som jeg har på meg på bilde, 200 kr! billig og fin!


dsc01259

Mage bilde + de nye klæra mine! :D

Gleder meg til lille babyen min kommer! Aah, klarer nesten ikke vente.. Både jeg og kjæresten min gleder oss kjempe masse til mini kommer..
Jeg lurer på åssen han ser ut, om han passer til navnet sitt, hvem han ligner mest på, om det blir en stor gutt eller en liten en, om han har masse hår.. lettere sakt er så sykt mye jeg lurer på!
Vil bare ha han ut nå, men på samme tid så vil jeg ikke, for jeg vil jo ikke at babyen min skal sveve mellom liv og død! Vil heller ikke bo på syke huset i over lenger tid og se babyen min med masse ledninger!
 Så jeg får bare bite i det sure eplet i ca 11 uker og noen dager til :)

Kisses;*

Våres lille hule!

Som sakt har vi fått leilighet, 80 kvadratmeter!
Så det er ganske stort.. Det er utrolig koselig her, følte meg hjemme med en gang vi hadde fått plastert inn det mest nødvendige så stor koser meg her! 2 soverom, 1 stor stue, stort kjøkken, passe bad, stor gang + en liten gang! :)

Nå kommer det bare bilder av stua, fordi kjøkkenet er rotete akkurat nå er masse baby klær som står der og venter på og bli vasket osv, og soverommet våres er ikke ferdig enda , det samme er det med barnerommet.. og i gangen var det for mørkt til og ta bilde.. og dassen gidder jeg ikke legge ut her, er ikke det mest interesante i en leilighet hahah :P

Vi er  ikke helt ferdige heller, mangler noen ting til, til stua.. Men det er snart fikset så fort vi kommer oss til ikea! :D

er små rotete på bildene men pokker heller haha :P

masse bilder 052

masse bilder 054

masse bilder 050

Det ser mer rotete ut på bilde enn sann det er i virkligheten, det la jeg merke til nå :P
men orker virkelig ikke og begynne og rydde under bordet ogsann nå så det får gå..

masse bilder 056

Det er så fint i det vinduet der! ille stolt av det :p.. synes ikke så godt med mobil kamera, men kan prøve og fikse et litt bedre bilde en dag :)


Det her var altså stua vår! Resten av leiligheten kommer når den er ferdig! :))

kisses;*

I'm back! Endelig nett!

Der se!
Nå har jeg fått fikset nett.. Typisk, når vi flyttet inn og jeg ikke hadde tid til og blogge osv så hadde vi nett, MEN når vi er så og si ferdig som nå så er det noe galt med nettet! 
Men har midlertidlig nett nå altså mobilt bredbånd som er tregt som fy, men funker da til nød! :D

Nå er jeg 28 uker og 2 dager! Tiden flyr jaggu meg..
Ordentlig mage har jeg fått, så det begynner og bli passe tungt!
masse bilder 059

Jeg vil si jeg begynner og bli svær! Kansje ikke akkurat enorm, men &*^"#€% å tungt det er!

masse bilder 060

Magen min forfra :)

Det har også blitt endring i planene på skole fronten.. Jeg skal altså bare ta allmenn fagene dette skole året, det ble bestemt i går faktisk.. Fordi jeg er mye svimmel og veldig sliten for tiden, har rett og slett ''presset'' meg selv til mer enn det jeg greier og det merker jeg godt nå! Så da er det ikke annet og gjøre.. Så jeg fortsetter på skolen akkurat som alle andre også rett etter permisjonen min. Vet ikke hvor lang permisjon jeg skal ha, men det får jeg ta som det kommer!
Blir 1 år ekstra på skolen for og ta igjen det praktiske, men shit au..hihi..


Kisses ;*

VELDIG TRAVEL!

Dette blir et raskt og kort innlegg..

Altså grunnen til at jeg ikke blogger er pga vi har fått leilighet! :D:D
ENDELIG!  Det kommer masse opdateringer osv når vi har fått slått oss til ro :)

Kisses ;*
Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

18, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits