Mage-bilder

idag er jeg hele 30 uker!

Jadda, 30 uker i dag!
Så jeg kan ha babyen  min i armene mine om 8 uker, men kan også gå på overtid og da går man ikke lenger enn 2 uker over tiden så, fra 8 til 12 uker!
Men det er 10 uker igjen til terminen min, håper han kommer om 8 uker jeg da! :D hihi

Din graviditetsuke: 30
Fosterets alder: 28 uker

Tenk nå går du inn i den siste fjerdedelen av svangerskapet! I løpet av 8-12 uker vil du sitte med et lite nyfødt barn i armene!
Fosteret fortsetter å trene på å puste ved å bevege brystkassen inn og ut. Det kan tisse og drikker ca. 1/2 liter fostervann i døgnet. Dunhåret på kroppen reduseres. Beinmargen produserer nå de røde blodlegemene.
Har du småkynnere? Livmoren din forbereder seg på fødselen på dette sett.
 Graviditetshormoner gjør dine leddbånd mer tøyelige og bløte. På grunn av dette kan du oppleve ryggsmerter.
Prøv å rette deg opp i ryggen når du sitter og står, selv om du nå har ulik vekt foran og bak på kroppen. Bli bevisst din holdning!

Fosterets vekt: ca. 1550 g
Fosterets lengde:
ca. 37,5 cm

pa250106

Dagens mage bilde..

Og i går tok jeg resten av baby shoppinga, nå er så og si alt i hus, og det er deilig og tenke på. Så nå kan gullet bare komme! hehe
Dyner, flasker,smokker,seng,vogn, sengetøy, søt bamse som spiller musikk, stol som vugger med musikk, vippe stol, klær, smekker, gass kluter, kose klut, flaske varmer, dynetrekk, sann pose som gullet skal ligge i for at han ikke skal få dyna over hodet, 1 boks Mors melk erstatning i tilfelle gullet ikke vil ha min melk,  ++++ mye mer :)
Deilig og vite at jeg er ferdig..

Imorgen er det en ny jordmor time,da kan jeg høre hjertet igjen :D er moro og høre på..

Nå ligger typen min rett ut her med feber , vondt i kroppen og greier og greier.. Jeg vil så aldeles ikke bli syk nå! Så han får pent gi fader i og smitte meg :) jeg får vell leke sykepleier for han vell, han er jo så snill med meg når jeg er syk så får dulle litt med han når han først er syk..:) hehe

Kisses ;*


Trykk på bildene for og få de strørre :)
pa250099pa2500681pa250082


29 uker.. + mage bilder

Idag er jeg 29 uker! Tiden flyr gøtt..
Håper engangsstønaden kommer inn snart så jeg kan handle siste rest :)
Og sann at jeg får handlet små tingene jeg skal ha med i sykehusbaggen (synes det personelig er best med nye ting når man skal tingen)
Har bestemt meg for at jeg skal ha den ferdig i uke 35, for da slipper jeg og ha noen bekymringer om jeg har glemt noe osv i siste lita, for det er typisk meg hahah :p

Din graviditetsuke: 29
Fosterets alder: 27 uker

Gratulerer - nå er du i tredje trimester og offisielt høygravid!
Barnets hode begynner å få de rette proporsjoner i forhold til resten av kroppen. Det produserer fett under huden som brukes som energikile og har en isolerende virkning.

Du som er gravid føler sikkert et press på magen og mellomgulvet nå. Du kan også ha vansker med å spise et stort måltid, fordi livmoren din vokser og opptar mer plass. Halsbrann er ikke uvanlig fra nå og fremover. Små hyppige måltider er et godt råd. Medisiner kan brukes, men bare etter rådføring med lege eller jordmor.
Fosterets vekt: ca. 1350 g
Fosterets lengde:
ca. 36 cm

dsc01276

29 uker

dsc01271
29 ukerOg nå har jeg fått bisken min hjem til meg! :D han er så god og snill..

Han er den vakkreste hunden man kan finne veit jeg!

dsc012771
Lille Aris bisken min, er ikke han vakker så vet ikke jeg :)

dsc01280

Nå er han voksen , han er 1 1/2 år ca :)
min

Her er han ca 3 mnd gammel, liten baby :D

Kisses;*

I'm back! Endelig nett!

Der se!
Nå har jeg fått fikset nett.. Typisk, når vi flyttet inn og jeg ikke hadde tid til og blogge osv så hadde vi nett, MEN når vi er så og si ferdig som nå så er det noe galt med nettet! 
Men har midlertidlig nett nå altså mobilt bredbånd som er tregt som fy, men funker da til nød! :D

Nå er jeg 28 uker og 2 dager! Tiden flyr jaggu meg..
Ordentlig mage har jeg fått, så det begynner og bli passe tungt!
masse bilder 059

Jeg vil si jeg begynner og bli svær! Kansje ikke akkurat enorm, men &*^"#¤% å tungt det er!

masse bilder 060

Magen min forfra :)

Det har også blitt endring i planene på skole fronten.. Jeg skal altså bare ta allmenn fagene dette skole året, det ble bestemt i går faktisk.. Fordi jeg er mye svimmel og veldig sliten for tiden, har rett og slett ''presset'' meg selv til mer enn det jeg greier og det merker jeg godt nå! Så da er det ikke annet og gjøre.. Så jeg fortsetter på skolen akkurat som alle andre også rett etter permisjonen min. Vet ikke hvor lang permisjon jeg skal ha, men det får jeg ta som det kommer!
Blir 1 år ekstra på skolen for og ta igjen det praktiske, men shit au..hihi..


Kisses ;*

25 uker og 1 dag! :D

Ja da var jeg 25 uker og 1 dag! :)
Off, jeg begynner alerede og bli sliten! Bekkenløsning smerter osv, vis jeg sitter litt for lenge så stivner jeg helt i bein, hofter og alt! Fytti grisen og det er vondt! huff, jeg som trudde dette skulle gå som smurt, men neida..
Håper jeg bare fortsatt greier og gå fult på skolen, men tanke på at jeg går matfag og det blir mye gåing ogsant.. Får bare ta tiden til hjelp, har fått tips fra jordmor til og begynne med akupunktur , det skal vist hjelpe så da håper vi det at det gjør det bedre! :D

tlf bilder 034

Haha fortvil ikke! jeg har ikke blitt SÅ stor på de få dagene! jeg måtte bare ta et bilde når jeg var skikkelig oppblåst sann at dere kunne se hvor stor jeg er da! :P

tlf bilder 037

Her er dagens mage bilde, her er jeg altså ikke oppblåst! :)

Jeg sa jeg skulle legge ut bilde av det nye håret mitt, men har ikke fått tatt noen bilder..
Synes jeg ser ut som en dass fortiden så det første jeg gjør er ikke akkurat og ta bilde av meg selv haha..
men før jeg legger ut bilde som kommer i løpet av uka så kan dere se hvor pen jeg var når jeg satt i frisør stolen! tlf bilder 027

Se så vakker jeg var! haha.. Ser ut som jeg har en slags ufo på hue?.. men ble bra det iallefall! :D

Kisses ;*

Jeg er tilbake! ; Mage bilder!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, merker jeg begtynte og savne det.
Men jeg har hatt all fokus på skolen, for jeg må virkelig gjøre det bra dette året! for jeg skal ut i lære! :)
Så nå kommer jeg tilabke fra en liten ''pause'' eller hva jeg skal kalle det! hihi

Også har jeg ikke fått lagt ut mage bilde fra uke 22 og 23! så det kommer nå!

dsc01200

Her er jeg 22 uker og 2 dager :)

dsc01207

her er jeg 23 uker og 6 dager det er tatt i dag :)
Og plutselig este vi opp gett haha..Nå begynner det og bli vanskelig og ''skjule'' magen, den synes igjennom alt :P
Jakker sklir langt opp på magen for den har blitt ganske stor, men til nå er det ingen trekkmerker, håper det holder seg slik, selvom det er i slutten de fleste får det, men jeg tenker positivt! :)

Nå har tiden gått sinnsykt fort, pga jeg stor trives på skolen!
Til og med lærerene sier det at jeg stråler på skolen, og virker som jeg stor trives, og selvfølgelig gjør jeg det! Det er grise arti og gå matfag linja. Det er mye bedre enn 1 året, for nå går vi enda dypere i faga + at vi har butikk hvor vi selger varer som vi lager, jeg stor trives! :D
I begynnelsen så tenkte jeg at dette kom til og bli slitsomt og tungt, men nå er jeg nesten lei meg pga jeg vet jeg skal slutte i desember og være hjemme en stund før jeg skal tilbake, men men noe må man ofre! :)

Jeg har også fikset håret som jeg snakket om, det er blondt oppå også har jeg mørkt under og mørke striper litt over alt, jeg ble kjempe fornøyd. Jeg lover og legge ut bilde av håret så snart som mulig, men nå er jeg så sol brent at jeg ikke tørr og ta et bilde en gang, jeg ligner en tomat rett og slett, så når det blir bedre så kommer det bilde!

kisses ;*

Pusegull<3

Igår satt jeg og typen barnevakt for min minste bror, så derfor ble det ikke noe blogging desverre, men det forstår dere vel?! :D

Så fikk jeg en tlf i stad at ei på jobben var dårlig, så måtte ta vakten hennes, så ble litt jobb på meg i dag også :)
Man får se det påden lyse siden;
Mer jobbing, mer penger! :D

dsc011881

dsc01177
Her har dere dagens mage bilder :)

I morgen er jeg 21 uker! :D hihi.. ¨Nå har tiden gått ganske sakte synes jeg, synes den bør gå LITT fortere altså!
men merker han begynner og bli større og sterkere, er moro og kjenne at han vokser synes jeg :) hihi..

kisses ;*

Magen 19+6

dsc01165

Dette ble tatt nå for 5 min siden,, blitt litt større se! :D

Jeg har faktisk alerede begynt og tenke på åssen barne rommet skal se ut :P haha.. er så utolmodig, vil helst ha ALT ferdig lenge før, jeg vil ha lyse vegger, men den ene veggen skal være mørke blå med masse stjerner og måner og sann :D Har litt lyst til og gjøre sann at stjernene er lys, liksom vis dere skjønner, at det ser ut som ekte stjerner, for unger liker jo og ha litt lys på om kvelden når de skal sove, og da kunne han jo hatt de stjerne lysa på! :D Det er ikke sanne sterke lys, men sann dimma at det blir sann rolig stemning :) men det blir så mye jobb, men får se hva jeg får til!

Har fått en del inspirasjon av andre gravid blogger da, som AnetteMarie.blogg.no , rommet til hennes lille nurk er så utrolig pent! jeg får hake slep vær gang jeg ser de bildene! :D

Men nå skal jeg legge meg ned og slappe av litt :) kisses;'

Snart halveis! :D

Jeg synes virkelig tiden flyr! ;O i morgen er jeg halveis i svangerskapet, og ca 4 mnd igjen til gull gutten min kommer :D
Og det er ca 18 uker og 4 dager igjen til jeg fyller 17! Gled dere for da får dere også masse pakker! ( det er julaften)
Jeg gleder meg så utrolig mye og sitte på julaften og spise den gode julematen og veit at nå er det iallefall ikke lenge 
igjen! :D


 hrdddd
ca 6 uker

43598511248778897808n400

17 uker og 2 dager

dsc01132

18 uker og 1 dag
bilder fra mobil 131

19 uker og 0 dager

Man ser at jeg har blitt større ja! :D kommer et bilde av magen som ble tatt i dag også, tar det likeså godt i dag jeg! :)
Det kommer i et nytt innlegg!

kisses ;*

Magen min uke 19+0

Nå se.. Nå begynner jeg og bli skikkelig bolle haha :P
Her er det bilder fra i dag når jeg er 19+0

bilder fra mobil 131

uke 19+0 :)


bilder fra mobil 128

sann der legger han seg hele tiden, haha :p han er vilter inni magen min kan du si
Synes det er helt sykt og se på haha :D her er jeg 18+4 :)

Begynner og bli litt større se :D gleder med bare til magen kommer ordentlig, for nå ser jeg bare ut som jeg har litt extra med flesk på magen hehe, kommer nok snart får jeg håpe! :D

lille gutten min<3

dsc01135
Bilde av gutten min, hihi han er bolle (A)<3

dsc01136
enda et, sjekk den kule magen a! :P haha nydelig a! :D

dsc011321

Tjukka det se! :D har en liten bolle mage jeg og se! thih

Litt mage er det i allefall :)

masse1

her er et bilde da jeg var 6 uker og nå 17 uker.. er jo en stor forandring når man ser det sann da! :D
men legger liksom ikke merke til det selv  :p

Endelig hjemme fra jobb:) deilig, har vært en ganske rolig dag i dag  heldigvis :)
og etter på blir det film med gutten min, vi har ikke fått vært sammen i det hele tatt i det siste for han jobber tidlig og jeg jobber seint, så jeg drar på jobb 1 time før han kommer hjem, og er ferdig rundt 21-22 tiden vis ikke seinere så vi får ikke noe tid sammen , og som regel ligger han og sover når jeg kommer hjem pga han drar rundt 6 på morgenen =/ men i morgen har jeg fri så da kan jeg være sammens med gullet mitt litt :)  blir deilig :D

nei nå har jeg ikke noe mer og komme med kjære lesere! men får jeg no på hjerte så kommer jeg inn! :D

kisses ;*

sorry,sorry og sorry!

Jeg har ikke blogget noe i de siste dagene pga jobbing, har jobbet en del i det siste så har vært dønn sleten etter jobb, sorry håper dere alle skjønner meg :)

Idag er jeg 17 uker og 2 dager Altså 17+2

Jeg tenkte kansje og begynne og ta mage bilder? jeg har liksom ikke noe mage :S men jeg kan jo bare ta det for moro skyld :p det synes at jeg har litt mage, men jeg er oppblåst :P innimellom er magen helt flat og innimellom så har jeg mage -.- men men legger ut noen bilder der det synes! :D

her er jeg oppblåst , trur fader ikke jeg kommer til og få noen spesiell gravid mage jeg:S
jeg ser på bilder av andre som er i uke 17 å dem har jo i allefall mage.. hmm.. jaja får vente og se! :)
dsc01115

UKE 17+2
dsc01116
UKE 17+2

jeg har faktisk kjent nurket mitt sparke! hihi.. lå i senga også fikk jeg litt vondt i magen pga jeg la meg feil også tok jeg der også kjente jeg det! :D da måtte jeg selvfølgelig kaste meg over armen til typen min så han fikk kjenne å! haha :P

Nå er det ikke lenge til neste ultralyd! :D det er 6 dager igjen! :D gleder meg jeg :D håper vi ser hvilket kjønn det er, må vite det haha:P
Men nå må jeg gå og fikse meg, jobben kaller :) så kommer vel nok et innlegg etter jobben :)

kisses ;*

12 uker i dag :)

Idag er jeg 12 uker akkurat da :) i følge terminkalkulartoren, jeg følger den jeg til jeg får en eksakt dato på ultralyden, trur jeg får det den 3 august, altså da neste utralyd er :D

Og bare for og si det så kommer nok bloggen til og bli litt kjedelig med det første fordi, jeg har nemmelig ikke mage -.- eneste man kan se er en liten klump eller hva jeg skal kalle det :P jeg har ett bilde som jeg godt kan legge ut, det er liksom utgangspunktet da  :))

           hrdddd

Men bare se bort i fra de derre udregelige beina, som stikker mile vis ut der, Joho, kjempe lekkert!  Hmm

Bare magen kommer så blir det fler bilder folkens!! hoho..

Nå sitter jer og knæsker japansk mix så til og med naboen kan høre det..Tydelig vis så lukter ikke det noe godt i følge kammeraten til typen min.. hmm, jeg ligger her i senga og knasker og kansker, plustelig kommer han med den frekkeste komentaren noen gang trur jeg; hmm jeg synes det lukter koak her!.. 
Jo takk for den! Stakkars typen min da, vis det virkelig er sann at det lukter kloak av den mixen, haha.. skal sørge for at jeg skal stikke tunga ekstra godt inn i kjeften hannes, sann at han får smaken på ''kloaken'' haha :D

Men nok uinerisant prat, jeg oppdaterer i morgen etter skolen og trafikalt grunnskurs! :) Deilig bare mandag og tirsdag igjen så er det sommer ferie! :D Wohoo..

25167731235307049188n400

- Sillie-therese^<3
http://www.bloglovin.com/blogg/790882/livet-til-en-gravid-tenring?claim=f9b84arf8kz">Följ min blogg med bloglovin
Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

Sillie-T - mamma'n til Daniel Leander

21, Sarpsborg

18 år fra Sarpsborg Mamma til en prematur gutt født 2 mnd før termin. Daniel Leander født 04.11.09 Om det er noe helt spesielt dere lurer på så send mail til ; Ungoggravid@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits